Arama sonuçlarınız

1. O

Ispanya vizesi ile italyaya giris mumkunmu?

Ynt: Ispanya vizesi ile italyaya giris mumkunmu? Arkadaslar 24 Ekimde ispanyadan almis oldugum schengen vizesi ile ilk girisimi italyadan yaptim,Venedik Havalimani kucuk oldugundan ucaktan cok turk yolcu inince pasaport gorevlileri pasaportlara oylesine baktilar tabi en cok benim ppasaporta...

2. O

Ynt: Ispanya vizesi ile italyaya giris mumkunmu? Vermis oldugunuz cevaplar icin cok tesekkurler,su anda zaten ispanya vizesi icin basvurdum mecbur artik sayet schengen vizem ispanyadan cikarsa mecbur bu vizeyle italya ya gidicegim,24 ekim gidis 29 ekim donus biletim var..Kasim atinda 10 gun...
  3. O

Ynt: Ispanya vizesi ile italyaya giris mumkunmu? Yani bazı olaylarda duydum Fransa vizesi ile ilk girişi başka ülkeye yapan ve hiç sorunla bile karşılaşmayan,İspanya schegen vizem çıkarsa italyada memur neden bu vize ile giriş yapıyorsun derse tatil planım değişti gibisinden bir şey desem olurmu?

4. O

Arkadaslar selam, Ben 16 mart 2012 tarihinde ispanyadan 3 ay boyunca gecerli 30 gunluk multi girisli vize aldim.Bu vize ile almanya almanya aktarmali ucak ile ispanyaya giris yaptim..29 eylul tatarihinde ise cek cumhuriyeti konsoloslugundan Ets tur ile 10 gunluk tek girislik vize aldim ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri