Arama sonuçlarınız

1. M

15.500 Tl 2008 Model Mahindra Jip - Acil

Ynt: 15.500 Tl 2008 Model Mahindra Jip - Acil 4x2...Yazıda da ilanda da belirtmiştim...

2. M

15.500 Tl 2008 Model Mahindra Jip - Acil

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mahindra-15500-tl-2008-model-gercek-jip-acil-satilik-168514049/detay/ Aracım 2008 Model,4X2 versiyonlu, 2.5 tonluk, 2600 motorluk, 1.90 mt yüksekliğe sahip arkadan çekişli gerçek bir dağ jipidir.Asfalt jipleriyle asla karıştırmayın. Her...
  3. M

Mahindra Hakkında Tüm Sorularınız

Ynt: Mahindra Hakkında Tüm Sorularınız Gerek fiyatı, gerek burada yazanların beni biraz etkilemesi, gerekse Hint araçlarına olan güvenim (Diğer aracım Tata Marina) nedeniyle Mahindra Goa'nın 4x2'sini yazın aldım. Araç, genel itibariyle (Plastik kalitesi,motor ve motor parçalarının...

4. M

Ynt: Mahindra Hakkında Tüm Sorularınız Şehir içinde mi yoksa uzun yolda mı Tuğsan Bey ?
  5. M

Ynt: Mahindra Hakkında Tüm Sorularınız Tuğsan Bey, yaşadığım bölge nedeniyle fiyatı ve dayanıklılığı nedeniyle Mahindra Goa veya Tata Safari almayı düşünüyorum.Her gün çalıştığım okuldaki köye gelip gittiğim için yakıt da önemli bir faktör benim için. Mahindra'nın 1 deposu ile Antalyada ş.içi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,182
Kayıtlı Üye Sayımız
167,064
Kaydolan Son Üyemiz
NightNature

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR