Arama sonuçlarınız

1. N

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Sağolun Şaban bey, elimdeki planlar çok ayrıntılı olarak belirtilmiş, fren kutusuna kadar. tabi fren kutusu felan yapacağımdan değil. bu tür malzemeleri, fren kutusu, direksiyon kutusu veya poryaları piyasadan çıkma olarak alacağım, yoksa projeye göre eve...

2. N

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Evet, hazır bulabileceğim bir yer olabilir mi diye baktım fakat yok, elimdeki çizimlerin dxf dosyalarını oluşturup cnc ye vermem gerekiyor. hocam bu arada araç güzel oluyor, kolay gelsin.
  3. N

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Faydası olduğuna sevindim. :) yapacağım modele karar verdim, daha önce resmini aktardığım ST2 modelini yapacağım. elimdeki planı mm ölçülere çeviriyorum ve şimdilik eksik olan bilgilerimi tamamlamaya çalışıyorum. takıldığım bir nokta var, ön süspansiyonda...

4. N

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı İlgilendiğiniz için çok teşekkürler, Taipan modellerini inceledim ayrıca araştırmalarıma devam ediyorum. Son olarak Badland Buggy http://badlandbuggy.com/plans_st2.html modelinin plan dosyalarına ulaşabildim taipan modeliyle benzerliği var çok ayrıntılı...
  5. N

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Merhaba şaban usta, Google amerikan tarzı buggyleri araştırırken bu konu da buldum kendimi. Çalışmanız çok güzel bana ilham kaynağı oldu. Kırklareline bağlı bir köyde hayvancılıkla uğraşıyorum. Benim bu konuda herhangi bir tercübem yok fakat boş zamanım çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri