Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaslar dun 94 model 2.6 4 silindirli bir pajero aldim.lpg taktirmak istiyorum hic takilmamis.yardimci olursaniz sevinirim.antalya da tavsiye edeceginiz usta varmi.tesekkurler
Ynt: Hem asfalt hem offroad için alınabilecek araç?
Yeni yeni dikkatimi çeken Nissan Pathfinderlar var birde. 3.3 v6 olması biraz korkutucu gelsede bu arabalar lpgde ne yakar sorunları var mıdır gibi şeyler aklımı kurcalamakta.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-2003-model-mitsubishi-pajero-pinin-4-x-4-96948313/detay/
Buna ne dersiniz suzukilerede bakacağım şimdi 2.0 gdi motor lpg takılmıyor fakat gdi motorlar için benzinli dizellerdir...
Açıkçası asfaltta kullanırken birazda rahatlık istiyorum o yüzden çok eski model araçlara yönelmek istemiyorum.Çıkarabileceği sorunlarda beni korkutuyor.Öğrenciyim yaklaşık 1 senedir gitaristlik yaparak para biriktiriyorum ailemden para...
Selamlar..
Hem asfalt ara sırada offroad için araç araştırması yaparken bu siteye ve bilgili olan birçok üyesiyle karşılaştım.Düşündüğüm bir kaç araç var 2001 2002 mitsubishi pajero pinin 1.8-2.0 gdi(fakat gdi motorlara lpg takılmıyor gibi bir bilgi okudum ne kadar doğrudur lpg olmadan bu...