Arama sonuçlarınız

1. B

acil yardim vx100 amartisor sorunu

Merhaba, 2003 vx100 aracımda aynı problemden müzdaribiz.Acaba nasıl bir çözüme gittiniz? iyi çalışmalar dilerim.

2. B

2003-2004 Land Cruiser Vx 100 Arıyorum.

Durumum günceldir,2003-2004 benzinli vx arayışım devam etmektedir... Herkese iyi haftalar dilerim...
  3. B

Oğuz Bey Merhabalar, Değerli vaktinizi ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim,özellikle kullanıcı arkadaşların mesajları karar vermem konusunda son derece yardımcı oluyor. Belirttiğiniz gibi sibop ayarları,özellikle LPG de 30 bin de bir yapıldığı için ve yılda 40-45 bin km ortlama...

4. B

Ahmet Bey merhabalar, Vakit ayirip cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim.Bahsettiginiz araci inceleme sansim olmadi,bu araci da değerlendirme ya alalim. Çok tesekkur ederim Saygilarimla.... LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. B

Herkese merhabalar, Adım Barış,Artvin/Arhavi de yaşıyorum. Uzun zamandir forumu takip ediyorum,çok değerli üstatların yorumlarını okuyarak bugüne kadar aradığım araç hakkında değerli bilgiler topladım. Artvin de sadece yayla turları yapan bir turizm şirketim var,işlerimizde kullanmak üzere 7...

6. B

Satilik 2006 Model Nissan Pathfinder 2.5 Full Yetkili Servis Bakimli

Pardon aceleden buraya yazdığımı fark edemedim, verdiğim rahatsızlık için özür dilerim.Silmeye çalışıyorum ama şu anda başaramadım.

7. B

Satilik 2006 Model Nissan Pathfinder 2.5 Full Yetkili Servis Bakimli

Herkese Merhabalar, 2006 model temiz,bakımlı Pathfinder arıyorum.Bütçem max 55-58 bin,malum sitelerdeki araçlara da bakıyorum,ama forumdan arkadaşlardan olursa daha memnun olurum. Bu arada 127.300 km de satın aldığım,şu anda 153.500 k mde olan,tüm bakımları yapılmış,temiz,kapalı kabin( ruhsata...
  8. B

2011 Hilux Lasrik Seçimi

Herkese merhabalar, Yeni aldığım 2011 Hilux aracım için %50 asfalt -offroad karışık kullanım için lastik ihtiyacım var.2.el de olabilir. Önerilerinizi ve yardımlarınızı rica ediyorum. Saygılarımla

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri