Arama sonuçlarınız

1. mkucukerdem

Series Tipi Araç Hakkında Bilgi

kardesim selamlar bu platformu çok kullanmıyorum ama instagramdan @Bushcraftturk olarak bana ulaşırsan sohbet ederiz

2. mkucukerdem

Defendercİler 97 Model 110 Luk La 99 110luğun Herşeyİ Aynimi?

Dostum bu fiyatlar cok gercekci degil ne yazikki
  3. mkucukerdem

Defender Almak Istiyorum

@Bushcraftturk instagram hesabindan takip edebilirsiniz

4. mkucukerdem

Satılık Outdoor Bıçak Ve Baltalar - Morakniv - Bora- Fiskars

Ynt: Satılık Outdoor Bıçak Ve Baltalar - Morakniv - Bora- Fiskars sadece balta kaldı
  5. mkucukerdem

İstanbul Yakınlarında Bildiğiniz Güzel Camping Alanı Var Mı?yardım Lütfen

Ynt: İstanbul Yakınlarında Bildiğiniz Güzel Camping Alanı Var Mı?yardım Lütfen Sahil kamp istanbul ( şile ) ve karaburun kamp alanı ( şile ) olarak iki tane kamp alanı va. r web sayfaları mevcut

6. mkucukerdem

İstanbul Yakınlarında Bildiğiniz Güzel Camping Alanı Var Mı?yardım Lütfen

Ynt: İstanbul Yakınlarında Bildiğiniz Güzel Camping Alanı Var Mı?yardım Lütfen şile kurnaköy sahilköy arası güzel bir ücretli kamp alanı mevcut çok fazla bir facilty yok ama istediğiniz gibi sakin

7. mkucukerdem

Gear Pods

Ynt: Gear Pods selamlar aşağıdaki linkte detaylı paylaşımım mevcuttur kolay gelsin http://bushcraftandsurvival.wix.com/turkey#!survival-kit/c1fcb
  8. mkucukerdem

Şu İki Decatlon Çadırdan Hangisi Bana Uygun?

Ynt: Şu İki Decatlon Çadırdan Hangisi Bana Uygun? Selamlar kolay kurulan çadırdan bende var ancak 2 saniyede açılıyor bir iki defa denedikten sonra 2 dakikada da toplanıyor ancak bu çadırın içinde yemek yiyemezsiniz üstünüzü de ancak dizinizin üzerinde değiştirirsiniz çünkü çadırın boyu ayakta...
  9. mkucukerdem

Gear Pods

Ynt: Gear Pods daha önce incelemiştim yaratıcı bir ürün, havalı, şöyle elinde tuttumu keyif alacağın bir ürün ancak hem pahalı hem de getirtmek için emek harcamak lazım. deneyimlerimden sonra bende söyle bir düşünce oluştu ki survival ve bushcraft aktivitelerde bu tarz hazır setleri...

10. mkucukerdem

Çakı ve Bıçak Seçimi

yukarıdaki bıçak gayet uygundur. her yola gelir ama biraz pahalı derseniz hilal av mora robust satıyor 45 lira alın başınız ağrımaz 2 senedir kesmediğim ağaç kalmadı her bilemeden sonra jilet gibi oluyor instagram kullanıyorsanız fotolarım var @bushcraftturk

11. mkucukerdem

Çakı ve Bıçak Seçimi

kesinlikle Gerberi tercih edin Bora bıçaklar doğada sert yüzeylerde kullanıma uygun değil. çabuk köreliyor ve bilemesi çok ustalık istiyor. her ikisini de kullandım şayet yurt dışından bir esee, kabar yada LMF2 getirtemezseniz gerberin bu modeli türkiyede bulabileceğiniz bıçaklar içinde en...
  12. mkucukerdem

Satılık Outdoor Bıçak Ve Baltalar - Morakniv - Bora- Fiskars

Selam arkadaşlar bazı bıçak ve baltalarım artık kullanmadığımdan satılıktır. morakniv isveçin ünlü bıçak markasıdır bushcraft ve survival camiasının olmazsa olmaz bıçağıdır elimde "Mora robust" 3mm carbon çelik ( 50 TL ) hiç kullanılmamış "Mora companion" 3,5 mm carbon çelik ( 100 TL )...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,512
Kaydolan Son Üyemiz
erhanemir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri