Arama sonuçlarınız

1. M

1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor %100 katılıyorum muhim olan motoru ve şanzımanı iyi olanı bulmak.. ve almadan once mutlaka doktoruna goturup bir check up yaptırmak..

2. M

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor ben caddebostandayım ofis orada.. az once yine birinle konustum motora baglı diyor masraflar için; diger ufak tefek arızalar 300 500 e yapılıyor ama 1 2 ayda bir bir yerinde sorun cıkar diyor.. ancak motordaki arıza binli rakamlara maal olur...
  3. M

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor selam, o halde,bana onerebilceginiz bir usta vardır? birde kargo eve kadar teslim ediyor sanırım? 96 model araca kasko yapıyorlar mı suan ?benim bildiğim 14 seneden sonra yapılmıyor. vergi 900 gayet uygun yıllık için. kaska biraz yuksek ancak...

4. M

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor teşekür ederim barış bey. bende kartal sahilde oturdum geçen seneye kadar:) zaten 2 bin motor kaldırmaz muhtemelen yanlıs yazdı araç sahibi tahmin etmiştim. yurt dısından getirdiğinizde gümrük ile ugrasılıyor mu? ciddi masraflar olduklarını...
  5. M

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor Merhaba Yusuf ve Dundar Alp Bey, 2 aydır eşimle willys araştırması yaparken bugun chevrolet blazer'ı gördüm. Tahoe hakkında yazışmalarda okudum ancak siz bilgili ve tecrübeli abilersiniz :) Sohbetinizin samimiyeti ve konu hakkındaki bilgileriniz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

SON KONULAR

Geri