Arama sonuçlarınız

1. Osmankaya

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Umarım Ahmet bey, en kısa zamanda diyeyim.çocuklarım gelecekler yurt dışından. Şayet aktarmalı almazlarsa ıstanbuldan onları almak durumunda kalabilirim. BViri ağustos sonunda gelirken biri de eylülün ilk haftası içinde olabilir. Neden olmasın diyorum. Ve...

2. Osmankaya

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Bu arada beni karşılaytan dostlara nezaketlerine teşekkür ederim. umarım ebediyete sürecek dostlukların temeli olur. selamlarla...
  3. Osmankaya

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Seyfettin hocam ben kendi çapımda demiştim naçizane... yoksa kimseyi kastetmemiştim. Hem siz genç duruyonuz ben biraz yaşlanmışım gibi geldi bana. Selam ve hürmetle azizim...

4. Osmankaya

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Ahmet bey sizin fotografınıza baktım. siz gençsiniz daha. ben kendimm için söylemiştim bu sözü.Şu bir gerçekki gönül kocamıyor hiç.gönül her daim genç. Ve gönlüme sorsanız sizin dediklerinizin hepsini istiyor. hatta hanımla kavga ediyoruz bir kaç zamandır...
  5. Osmankaya

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Ben de bir çekili karavan aldım ama çok gezebilecek biri değilim. evle karavan ın arasında gider gelirim heralde diye düşünüyorum. Gerçi tam karavan gezme zamanımız herhalde. Bundan sonrası yaşlı bundan önccesi de genç olurduk herhalde. gençlikte telaştan bir şeye...

6. Osmankaya

Türkiye'deki Karavan İmalatçıları ve Karavan Ekipmanları Satıcıları

Ynt: Türkiye'deki Karavan İmalatçıları ve Karavan Ekipmanları Satıcıları Bu konuyla ilgili tüm bilgileri Mailime bilgi olarak da gönderebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler...

7. Osmankaya

Türkiye'deki Karavan İmalatçıları ve Karavan Ekipmanları Satıcıları

Ynt: Türkiye'deki Karavan İmalatçıları ve Karavan Ekipmanları Satıcıları Can karavan a ait bir çekili karavan ı yeni alabildim. Ama içindeki dolapların plastik tutamakları bitmiş. değiştirmek istedim. buralarda bulamadım. Nerede bulabilirim acaba? İlginize şimdiden teşekkürler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri