Arama sonuçlarınız

1. traycilker

Aranıyor - Likya Yoluna Arkadaş (7 - 8 Temmuz 2012 )

Ynt: Aranıyor - Likya Yoluna Arkadaş (7 - 8 Temmuz 2012 ) Merhabalar. Güzel koordine olabilirsek bence yapılabilecek bir şey. Keyifli olacağına eminim. Geçen gün günce hakkında sizinle mailleşmiştim sanırım, tarih yaklaşınca oradan haberleşebiliriz. Sevgilerimle.

2. traycilker

Ynt: Aranıyor - Likya Yoluna Arkadaş (7 - 8 Temmuz 2012 ) Ağustos demek istemiştim lakin yanlış yazmışım. Peki sizin planlar yerine geldi mi ? Bu sıcakta yürümek konusunda hiç iyi tepkiler almıyorum. Ama umrumda da değil. :)
  3. traycilker

Ynt: Aranıyor - Likya Yoluna Arkadaş (7 - 8 Temmuz 2012 ) Dostum, selamlar açtığın konuyu görmeden ben de buna benzer bir konu açtım. Sanrım ben de 4-5 temmuz arası senin yaptığına benzer bir şeyler yapmayı planlıyorum.

4. traycilker

Likya Yolu için Yol Arkadaşı ? (5 Ağustos 2013)

Likya yolunda yürümenin benim için tutku halini aldığı ve buna sabırsızlanığımı belirtmek isterim. İstanbul Üniversitesinde okumaktayım. Yaşım 21. Likya yolu için arkadaş arıyorum çünkü çevremdekilere teklif dahi etmedim. Amacım sanırım İstanbul'un herşeyinden uzaklaşmak. Daha önceden bireysel...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri