Arama sonuçlarınız

1. L

Cj- 7 Me Yardım İstiyorumm

Herkeze iyi günler dilerim, Alaplıdan Levent, Aracımın için bir takım bilgiye ihtiyacım var. 1- Aracımı dodikleri kırıldı Yeni dodik bulabilirmiyim ( ofroad tipi uymaz diye düşünüyorum lastiklerim 31*10,5*15 5 cm flans var 2 -Aracımın seyir halinde giderken gaza bastığımda arazi vitesi geriye...

2. L

Cj 7 Araç Çalışma Problemi Yardım Lütfenn !!!!

Ynt: Cj 7 Araç Çalışma Problemi Yardım Lütfenn !!!! işin aslı ben valla benzinde denemedim bunu gazda bu problemi yapıyorr, fark edermiki
  3. L

Cj 7 Araç Çalışma Problemi Yardım Lütfenn !!!!

Merhabalar Alaplı dan Levent C7 aracım var bazen aracımın motoru ısındığında çalışmama problemi yaşıyorum araç sanki benzini bitmiş gibi marş almıyor 10 dk bekledikte sonra araç çalışıyor, distibiratörde yapar dediler ama bu konuda bilgisi olan varmı acaba yardımcı olursaız sevirim

4. L

CJ me sizlerin yardımıyla neler yapablirm yardımcı olurmusnuz?

Aracımın güzel bir görünüme sahip olması için neler yapabilirim yardımcı olurmusunuz?
  5. L

CJ İÇİN JANT LASTİK ARIYORUM ( YARDIM LÜTFEN )

Ynt: CJ İÇİN JANT LASTİK ARIYORUM ( YARDIM LÜTFEN ) valla ben araç hakkında pek bilgiye sahip diilim ist da biirnden aldım 10 yıldır kendisindeymiş, ben bunu taksi gibi kullanıyorum, cj6 diye geçiyor makina mühendisler odasına onaylatmışlar ama bilmiyorum

6. L

Ynt: CJ İÇİN JANT LASTİK ARIYORUM ( YARDIM LÜTFEN ) bu aracım için ön arka tampon istiyorum nerden bulabilirm

7. L

Aracı alalı 5 ay oldu jant lastik satın almak istiyorum , ne ölçüde jant lastik kullanabilirm yardımcı olurmusunuz, 2. el de olur

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri