Arama sonuçlarınız

1. m.onur

Jimny Yükseltme Kiti Problemi

Ynt: Jimny Yükseltme Kiti Problemi Ankara da Ahmet Ustaya götürdüm dediğiniz gibi ön difransiyel aşşağı alındı ve eskiyen amortisör ve helezonları değiştirdik standart bakımlarını yaptırdık ve çıkardık hiç bir problemi kalmadı hatta yaklaşık 15 günde doğu karadenizde yaklaşık 5 bin km...

2. m.onur

Ynt: Jimny Yükseltme Kiti Problemi Arkalarda get vardı servis de çıkardılar ama önlerde 4xfourART markalı amortisör ve orjinalinden farklı helezonlar var. Yaşadığım probleme gelince 60-70 km hızdan sonra araç asfalt yolda hafif kasisler ya da çöküntülere girince direksiyon kasisin...
  3. m.onur

Ynt: Jimny Yükseltme Kiti Problemi Verdiğiniz bilgiler ve önerileriniz için teşekkür ederim.Dediğiniz gibi galiba yalnızca amortisör ve helezonları takıp bırakmışlar.Yarın ilk işim Sena jeep'e gitmek olacak.

4. m.onur

İkinci el 2005 model bir jimny aldık iyimi ettik yoksa kötümü ettik bilemiyorum.70 km hıza geldikten sonra direk ölüm tehlikesi yaşıyorum.Araçta yükseltme kiti ve Goodrich T/A lastikleri var.Aldıktan hemen sonra servise götürdüm serviste; Ön iki tas bilyaları ,Arka iki aks bilyaları, Arka...
  5. m.onur

İkinci el 2005 model bir jimny aldık iyimi ettik yoksa kötümü ettik bilemiyorum.70 km hıza geldikten sonra direk ölüm tehlikesi yaşıyorum.Araçta yükseltme kiti ve Goodrich T/A lastikleri var.Aldıktan hemen sonra servise götürdüm serviste; Ön iki tas bilyaları ,Arka iki aks bilyaları, Arka...

6. m.onur

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Mehmet Onur Yılmaz 24 yaşındayım, Orman Endüstri mühendisiyim, Yaklaşık 4 senedir off-road gezilerine ve yarışlara izleyici olarak katılıyorum.Aynı zamanda motosiklet kullanıcısıyım. 6 senedir dağcılık sporu ile uğraşıyorum. Sevgi ve saygılarla...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri