Arama sonuçlarınız

1. ismailalp

suzuki 3k 2005 modifiye

Ynt: suzuki 3k 2005 modifiye oğuz bey youtube da videolarım var yeni yağmış karda çok da güzel gidiyor tek sorun gece giderken sürekli farları karın kapatması ve ışıksız kalmam ... durup farların önüne yığılan karkarı açmak zorunda kalıyorum ... karda araba kullanmak hele de suzukiyi çok zevkli

2. ismailalp

suzuki 3k 2005 modifiye

Ynt: suzuki 3k 2005 modifiye gökhan bey keyfini siz sürüyorsunuz , varsın olmasın 15 binliranız .... bir de oğuz bey yazmış 60 cm karda nasıl gidiyor suzuki diye yerden yüksekliğe bakılmıyor ki yeni yağmış kardan bahsediyorum oğuz bey . bilmiyorum sizin böyle bir karda sürme deneyiminiz oldu mu...
  3. ismailalp

suzuki 3k 2005 modifiye

Ynt: suzuki 3k 2005 modifiye gökhan bey ne kadar mal oldu bu işlemler size? tabşş ne zaman yaptırmıştınız o da önemli

4. ismailalp

TROFF Sosyal Sorumluluk Projesi...19.04.2012

Ynt: TROFF Sosyal Sorumluluk Projesi...19.04.2012 bu aktiviteyi gerçekleştiren herkesin yüreğine sağlık .... offroad bir paylaşımdır, offroad sosyal bir sorumluluktur , offroad zenginliktir... offroad o çocukların gözünde mutluluğu görmektir , çocuklaşmaktır ....
  5. ismailalp

suzuki 3k 2005 modifiye

Ynt: suzuki 3k 2005 modifiye teşekkür ediyorum gökhan bey ... siz arabanızı orada mı yaptırdınız ?

6. ismailalp

suzuki 3k 2005 modifiye

Ynt: suzuki 3k 2005 modifiye oğuz bey kar tipi lastiklerle zaten 45-50 cm karda 4L de rahat gidiyor. eğer ki düşünüyorum yükseltme kiti takıp biraz yükseltirsem bir de lastik ebatını arttırırsam 60 cm de de rahat gider diye düşünüyorum . benimkisi hobi . batıp kalırsam diye de vinç...

7. ismailalp

suzuki 3k 2005 modifiye

Ynt: suzuki 3k 2005 modifiye oğuz bey ilginize teşekkür ediyorum . benim düşündüğüm araç hardoffroad yapmayacak ama 60 cm karda da gitsin istiyorum . . . daha çok karda kullanacağım yayla yolculukları , av vs... offroad konusuna gelince mekanik bilgim ve birikimim olmadığı için o işe ancak...
  8. ismailalp

suzuki 3k 2005 modifiye

herkese selamlar. trabzonun vakfıkebir ilçesinde diş doktoru olarak görev yapmaktayım . adım ismail alp .doğayı , sporu , kamp hayatını , yaban hayatını seviyorum .... üç yıl öncesine kadar taksi kullanıyordum . eşim de araba istediğinde hem fıyatı makul hem otomatik vites hem de güvenli, yerden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri