Arama sonuçlarınız

1. C

G serisi motor kulaklari (ayaklari) ve titreme

Ynt: G serisi motor kulaklari (ayaklari) ve titreme Evet istanbulda yasiyorum, donunce resim paylasirim sizlerle ve alirim fikirlerinizi. Tum gezenbilir ailesine kazasiz belasiz, sevdikleriyle mutlu ve saglikli bir yil diliyorum.

2. C

Ynt: G serisi motor kulaklari (ayaklari) ve titreme Huseyin abi, Benimki 83 model, 230GE iken benden onceki sahibi motor degisimi yapip dizel om601 motoru koymus ama ozenli bir is olmamis sanirim bende su anda sizin tahmin ettiginiz gibi sonradan takilmalarin uyum sorununu yasiyorum. su anda...
  3. C

Ynt: G serisi motor kulaklari (ayaklari) ve titreme Onu bilmiyorum baktirayim, sizin var mi bildiginiz usta istanbulda gidebilecegim?

4. C

Ynt: G serisi motor kulaklari (ayaklari) ve titreme Huseyin abi, burdan okuduklarimla onlari yaptirdim daha onceden ;) calisiyorum dersimi. Araba rolantideyken yuksek titresim yapiyor araba harekete gecince o vibrasyon bitiyor o nedenle ayaklarda problem oldugunu dusunuyorum. Yani motorun...
  5. C

Ynt: G serisi motor kulaklari (ayaklari) ve titreme Kulaklar patlak degil ama bu motorun kulaklarida degil. sanirim motorun vibrasyonunu hic indirgemiyor oldugu gibi saseye veriyor. Dediginiz islem yapilabilir ama ayaklarin degismesi icin su an var oldugu yere kaynak yapilarak yer acilmasi...

6. C

Merhabalar, Benim canavari aldigim Agustos ayindan beri hem suruyorum hemde duzenli olarak gelistiriyorum. Aldigimda kabinde cok yuksek ses vardi bunlari difransiyeldeki boslugu alarak giderdim, on ve arka istavroz dislileri degisti, akslar yenilendi, kapi ayarlari yapildi, arazi sanzumani...

7. C

G serisi arka diferansiyelleri

Ynt: G serisi arka diferansiyelleri Tesekkur ederim, su anda yurt disindayim donunce ic fotolarini da koyacagim ve su lazim olan parcanin spesifik ozelliklerini size yazarim olmadi onunda fotografini cekerim. Desteginiz icin tesekkur ederim.
  8. C

Ynt: G serisi arka diferansiyelleri Cok saolun cok makbule gecti, bunlari arastirayim ben. Fiyatlari konusunda bilgi sahibimisiniz acaba?
  9. C

Ynt: G serisi arka diferansiyelleri Degilse cok iyi olur ama 300TDI motorlu araclar genelde pahali oldugundan motoruda ucuz degildir diye fikir yuruttum. Pahalilik goreceli pektabiki lakin ortalamanin ustundedir diye dusunuyorum. Elbet kesin bir bilgim yok.

10. C

Ynt: G serisi arka diferansiyelleri :D eyvallah, biraz tuzlu bi secenek sanki, cikmasi var midir varsa ne kadardir? var mi tahmin?

11. C

Ynt: G serisi arka diferansiyelleri Tesekkur ederim Ruhsata isli ve 1.9 yaziyor motorun uzerindede mercedes isareti var aslinda ben de cok emin degilim. Sadece yeterli olmadigindan eminim. Onerebileceginiz bir motor var midir bu kasayi kaldiracak?
  12. C

Ynt: G serisi arka diferansiyelleri Tesekkur ederim

13. C

Ynt: G serisi arka diferansiyelleri Orjinal hali G230, lakin benden onceki sahibi yine bir mercedes motoru ile degistirmis, su anda uzerinde 1900cc dizel motor var. Kalkisi iyi ama sonra hizlanma sorunu var, klima icinde yeterili degil, daha buyuk bir motor koymak istiyorum. Nasil bir motor...
  14. C

Ynt: G serisi arka diferansiyelleri Ustam nerden anliyosunuz TPAO cikisli olup olmadigini?
  15. C

Ynt: G serisi arka diferansiyelleri Tesekkur ederim, bence de cok klass bir araba, biraz nazli ama gulu seven dikenine katlanir. Sizler daha deneyimlisiniz Istanbulda bulabilecegim bir servis danisabilecegim bir kapi var midir G serisi uzerine bilgili olan birileri? Yedek parcalari elinde olan...

16. C

Merhabalar herkese, Ben de hep istedigim G serime kavustum. 83 model kisa kasa 230 GE. Ozellikleri su anda uzerinde mercedes 190 dizel motoru bulunuyor ve agir kaliyor. Arka kampanalarda bilyeler hortumlar keceler hersey degisti lakin arka diferansiyelde problem var ve degismesi gerekiyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,057
Kayıtlı Üye Sayımız
166,803
Kaydolan Son Üyemiz
Araziciali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri