Arama sonuçlarınız

1. 6

Yamaha Fazer ile Avrupa Turu 9+2 mini Ülke

Ynt: Yamaha Fazer ile Avrupa Turu 9+2 mini Ülke Ömer bey Şubat-Haziran arası Çek Cumhuriyeti/Olomouc'te Erasmus öğrencisiyim. Özel mesajınız kapalı ayrıntıları yazamadım size ulaşabileceğim bir mail adresiniz varsa mesaj ile bildiririz.

2. 6

Yamaha Fazer ile Avrupa Turu 9+2 mini Ülke

Ynt: Yamaha Fazer ile Avrupa Turu 9+2 mini Ülke Fotoğraflardan oluşan videonuzu izledim, muhtemelen Mart ayında o coğrafyada olacağım özellikle unutamadığınız tavsiye ettiğiniz yerleri öğrenebilirmiyim Bu arada Ray Vaughan'ı duyunca İtalya yerine Texas'da olduğunuzu düşündüm :)
  3. 6

2013 Yazı Ege turu için yoldaş aranıyor

Ynt: 2013 Yazı Ege turu için yoldaş aranıyor gayet iyi olur, ondan sonrası için bölge bilgim biraz zayıf çok iyi denk geldi mesaj atarsanız ayrıntılı konuşalım.

4. 6

2013 Yazı Ege turu için yoldaş aranıyor

Merhabalar, konu formata uygun mu bilmiyorum ancak planladığım geziye arkadaş arıyorum yaşım 20 ancak her yaş grubuyla iyi anlaşırım zaten görüşmeden,uzlaşmadan yola çıkılacak bir durum değil. Aklımda iki güzergah var bunlar; -Ayvalık üzerinden başlayıp körfezde fazla vakit geçirerek Altınoluk...
  5. 6

Biraz da Avusturalya....

Ynt: Biraz da Avusturalya.... keşke fırsatım olsada elinizdeki bütün negatifleri alıp yazdırıp duvarlarıma assam. şahane bir gezi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,633
Kaydolan Son Üyemiz
blackrass

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri