Arama sonuçlarınız

1. S.A.M

Jimny Alacağım, Tavsiye Lazım

jimny hakkında dikkat etmeniz gereken 1.si arazi şanzumanının düzgün çalışması. 2.si bakımlarının zamanında yapılması (çünkü subap ayarları yağ ile yapılıyor diye biliyorum. sık değiştirilen ve kaliteli yağ kullanılan bir arabanın motorunun 2 katı kadar daha dayanıklı olacağı kanaatindeyim.)...

2. S.A.M

Jimny Direksiyon Sertliği Problemi

Herkese Merhaba; 2008 model 80binde jimny sahibiyim. Kendi aracımdan başka jimny kullanmadım fakat direksiyon gereksiz derecede sert ve dönüşlerde geri toparlamadığından şikayetçiyim. geneli mi böyle bunların yoksa bende mi sıkıntı var?
  3. S.A.M

Mısır Üretimi 3.7 Jeep Limited

Herkese yorumları için teşekkür ederim.

4. S.A.M

Mısır Üretimi 3.7 Jeep Limited

Herkese Merhabalar; Bu aralar internette ilanlarda dolanan mısır üretimi cherokee limited 3.7 kafamı kurcalamaya başladı. Hali hazırda jimny kullanıcısıyım. Biraz araştırmam sonucunda bu araçların 2004 yılında mısıra verdiğimiz F-16 uçakların karşılığı olarak aldığımızı okudum. Birkaç soru...
  5. S.A.M

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) hoşbulduk.herkese çok teşekkürler aracımın işlemlerinin resimlerini tek tek koymaya çalışacağım.

6. S.A.M

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) herkese merhabalar. ben selman amaç mural istanbul/maltepede oturuyorum. küçüklüğüm iki ayrı T2de ve onların ardından babamın gümrükten T3 alıp karavan yapmasıyla geçti. 2001 yılında T3ümüzü sattık ve karavan hayatımıza ara verdik 10 gün önce aldığımız 1986 model...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri