Arama sonuçlarınız

1. U

Korando Sports Kabin Kapatma

Selam arkadaşlar 2012 'de aldığım Korando Sports aracımın kabini kapalı değildi bende bu dönem kapatmaya karar verdim. Karar kıldığım Orjinal ekipman olarak gelen Halftop görünümlü sürgülü tente oldu. ( İsmini bilmiyorum kusura bakmayın :D ) Bu kapamayı kullanan arkadaşlar var mı? Bana tente...

2. U

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Arkadaşlar bişey sormak istiyorum , Ben aracın arkasını kapattırtmak istiyorum ama bana Orjinal (herkesde bulunan) Halftop'lar biraz kaba geliyor ben sadece arkaya Spolier ve raylı branda tarzı bişey yaptırtmak istiyorum forumu tam...
  3. U

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de zaten şu anda 16" kullanıyorum ama aldığım 16 Atcyonlardaki gibi durmuyor :) Orjinal Actyon 16" bulabilsem keşke

4. U

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Ben 42.500 'e aldım aracı arka kapatma yapamadım sadece 650 TL civarında Yıldız tipi jant taktım. Arka kapak için sizden bi süre sonra nerde yaptıracağıma dair bi tavsiye istiyeceğim. Otomatik cam kapama modülü nedir peki biraz bunu...
  5. U

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Sitesinden bakıyorum ama 4x4'teki fark 2 tane o da sistemle alakalı donanımda pek bi değişiklik yok inşallah 1 seneye Sensorlusu Airbaglisi 18" jantlısı gelir hiç düşünmeden değiştiririm yenisi ile... Bu arada 18 jant için ebat...

6. U

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Öncelikle iyi dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim. Transporter bana kalırsa farklı bi kategoride bi araç Amarok deseniz onda Yolcu Airbag var ama bilindiği üzere fiyatı çok uçuk ve otomatiği bile yok gelicek diyorlar ama ne...

7. U

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Selam arkadaşlar bende bugün Ssangyong ailesine katıldım :) Yeni Korando Sports 2.0 4x2 6/AT sahibi oldum. Araçla ilgili ilk izlenimlerim gayet rahat ,sarsıntısız, sessiz , vites geçişleri sorunsuz, iyi hızlanan bir araç. Çevremdeki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri