Arama sonuçlarınız

1. T

(Haritalı) Kiralık Araçla Makedonya, Sırbistan, Hırvatistan, Bosna, Karadağ.

Ynt: (Haritalı) Kiralık Araçla Makedonya, Sırbistan, Hırvatistan, Bosna, Karadağ. Ondeep, Bizde 15 günlük buna benzer bir program yaptık. Araç kiralama işini önceden mi yaptınız yoksa oraya gittiğinizde mi ayarladınız ? Yardımlarınızı bekliyorum.

2. T

Bosna Hersek - Hırvatistan - Karadağ Gezi Notları

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan - Karadağ Gezi Notları Araç kiralamayı oraya gittiğinizde mi yaptınız, buradan rezervasyon mu yaptınız ?
  3. T

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Biz 10 kişilik bir öğrenci grubuyla 15 günlük( 1-16 Temmuz) bir gezi planlıyoruz. Makedonya, Arnavutluk, Kosova, Karadağ, Hırvatistan ve Bosna Hersek, bu ülkeleri gezmeyi planlıyoruz. Üsküp'ten araba kiralayarak dolaşmayı ve...

4. T

Viyana

Ynt: Viyana Semanur Hanım merhabalar. Ben Çapa tıp fakültesi öğrencisiyim. Biz fakülteden 10 kişilik bir grupla Balkan turu yapmayı planlıyoruz. Uçak biletlerimizi de aldık, 1-16 Temmuz tarihleri arasına. Sizden bu gezimizle ilgili almak istediğimiz bilgiler var, iletişime geçmemiz mümkün olur...
  5. T

Makedonya,Arnavutluk,Karadağ,Hırvatistan,Bosna Hersek Gezisi için YARDIM LÜTFEN.

Ynt: Makedonya,Arnavutluk,Karadağ,Hırvatistan,Bosna Hersek Gezisi için YARDIM LÜTFEN. Serkan bey 15 günlük bir gezi olacak. Aslında küçük arabayı illaki istiyor değiliz sadece büyük arabalarda 25 yaş sınırı gibi bir durum var sanırım, eğer öyle bir şart yoksa tabiki büyük tercih ederiz, 10...

6. T

Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna)

Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (1. Kısım - Saraybosna) İlk defa yurt dışına çıkacak 10 kişilik bir öğrenci grubu olarak makedonya'dan başlayıp 6 ülke dolaşıp yeniden makedonya'ya dönmeyi düşünüyoruz. Araba kiralayarak daha ekonomik olacak gibi sanki. Sizce 10 kişi ve öğrenci...

7. T

Makedonya,Arnavutluk,Karadağ,Hırvatistan,Bosna Hersek Gezisi için YARDIM LÜTFEN.

Ynt: Makedonya,Arnavutluk,Karadağ,Hırvatistan,Bosna Hersek Gezisi için YARDIM LÜTFEN. 10 kişilik bir arkadaş grubu ve çoğu yurt dışına çıkmamış bir grupla gideceğiz. O açıdan tur ile gitmek istemedik. Hem araba kiralayıp çoğu gün içinde uyumayı dahi göze aldık veya çadır alıp sağda solda...
  8. T

Ynt: Makedonya,Arnavutluk,Karadağ,Hırvatistan,Bosna Hersek Gezisi için YARDIM LÜTFEN. Bizde 10 kişilik bir öğrenci grubu ile Makedonya, Arnavutluk, Kosova, Karadağ, Hırvatistan ve Bosna Hersek planlıyoruz. 1 Temmuz ile 16 Temmuz arasında bu gezimizi gerçekleştireceğiz kısmetse. Biz uçakla...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri