Arama sonuçlarınız

1. X

Sonunda Grand Vitara 2.0 Aldım. İstanbul'da Servis Sorunum

Bu konuyu takıp eden arkadaslara bısey daha sormak ıstıyorum dedıgım gıbı benım ılk jepım bu. su jepın ustune koydugunuz 4 lu projektorlere ne denıyor en uygun fıyata nerden yaptırabılırım ve malıyetı nedır? ıkıncısı stepneye takılan kılıflar var herkesın kendı klubunun yazıları yazıyor y a da...

2. X

evet benım dedıgım yetkılı servıs ben aracı alırken okmeydanındakı özdoğan otomotiv e gosterdım oranın cıakrdıgı fıyat bu.
  3. X

yok trıger degıl sanırım dedıklerı V kayısı ya da bılyelerden ses gelıyo dedıler ben pek anlamam ama ısı bılen bı ustaya gostermek ıstıyorum

4. X

sa arkadaslar uzun arastrmalar sonucu nıhayet bugun 2004 model 2.0 grand vitara 5 paı aaracımı aldım arac 87500 km de duzenlı servıs bakımlı arac. alırken de okmeydanındakı suzıkı servısene baktırdım. orada bana v kayısından ses geldıgını degıstırmek gerektıgını soyledırler masraf da 400-500...
  5. X

2004 grand vitara 5 kapı otomatik 29.000 TL

Ynt: 2004 grand vitara 5 kapı otomatik 29.000 TL arac hakkında detaylı bılgı yazarsanız satmanız acısından daha kolay olur dıye dusunuyorum. aracın degısenı boyası var mı motor durumu nasıl alıcının yapacagı herhangı bır masraf varmı fılan en son bakımı ne zaman ve neler yapıldı trıger vs...

6. X

suziki grand vitara 1,6 lpg li 2004 model 90 binde sizce ne kadar?

herkese selam arkadaslar sızler benden ıyı bılıyorsunuzdur pıyasasını suziki grand vitara 1,6 lpg li 2004 model 90 binde sizce ne kadara almalıyım 25 bin ıstemıs ama bana cok gıbı geldı 3 kapı ıcın sız ne dıyorsunuz arac orjınal boyasız ve kılometre orjınal

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR