Arama sonuçlarınız

1. zakharion

Casio Saatler

Ynt: Casio Saatler arkadaşlar. Casio swg 100 saatime nato kordon takmayı düşünüyorum. Ama kordon mekanizması biraz karışık olduğundan takılabilirmi bilmem. Özelllikle bu tarz kordon kullanan veya bu saatten anlayan saatcilerden mesaj bekliyorum. Kordon henüz almadım. Netten alacağım. Teşekkürler

2. zakharion

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri aslında hayatı idame değilde su bulma konusu için fikir olsun demiştim. Sonuçta tabiiki dereler takip edilmeli. Ama yorulup susama ihtiyacı olunca bu önemli olabilir diye düşündüm. Birde ezan vakitleri tahmin edilip ezan sesi duymaya çalışılmalı. Duyulursa yolumuz...
  3. zakharion

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri tepelik bir arazide susuz kaldıysanız araziye göz atıp kavak ağacı arayın. Güzel ülkemde bu tür yerlerde su kaynağı bulunur genelde.

4. zakharion

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri sarıca arı diye bilinen sarı siyah renkli arılar zehirli olmasada çok can yakar. Ve soktuğu bölge çok kısa sürede şişme yapar. Özellikle yiyeceklerin arasına gizlenen arıyı ağzımıza farketmeden yutarsanız veya arı boyun bölgemizden sokarsa nefes borumuz 5 dakika...
  5. zakharion

Casio Saat

Ynt: Casio Saat swg 100 model saati kullanmaktayım. Pusulası çok kullanışlı ve doğru çalışıyor. Sağlam bir yapıya sahip. Öteki modeller gibi abartılı büyük değil. Su sızdırmazlığı mükemmel ama 200mt demek suyun o seviyesinde çalıştığını test sonucunu belirtir. Normalde 3 metrede bile kolunuz...

6. zakharion

Outdoor Çakmak

Ynt: Outdoor Çakmak çarklı olsun imco olsun yakıtı bilmem ama taşı kesinlikle tablet hap şeklinde satılan çin malı taş olmamalı. Mümkünse çakmak gazı dolduran yerlerden taş koydurun, her denemede yanarsa avusturya taşıdır. çakmakcıdan bolca alın. Yanmazsa çin malıdır ve çarkı bozar. Özellikle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri