Arama sonuçlarınız

1. C

Satılık 94 model 5 kapı vitara

Ynt: Satılık 94 model 5 kapı vitara Teşekkürler saolun

2. C

Ynt: Satılık 94 model 5 kapı vitara Valla hocam bende üzülerek satıyorum ama elimizden birsey gelmiyor. Şartlar bunu gerektirdi. Bakımlarını yeni yaptırmıştım. Hiç niyetim yoktu satmaya ama kısmet artık. Araba Kayseri'de fiyat olarak da 15500 düşünüyorum.
  3. C

Arkadaşlar aracım orjinaldir. Kazası darbesi değişeni yoktur. Motoru arazisi saat gibi çalışır. Tüm bakımlarını yeni yaptırdım alıcısına kuruş masrafı yok. İmkansızlıklar yüzünden satmak zorunda kaldım ilgilenen arkadaşlar varsa kaçırmasın derim.

4. C

Vitara bilgilendirme

Ynt: Vitara bilgilendirme Tesekkur ederim Hakan bey ilgilendiğiniz için. Arazi aracı almaya karar verdim vitara tavsiye ettiler. Aslına bakarsanız hicbirbilgim de yok aslında ilk 4*4 aracım olacak. Araç sahibiyle görüştüm pek o kadar düşecek gibi değil araç basinda yaparız pazarlığı dlyor...
  5. C

Vitara bilgilendirme

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-18-yasinda-pirlanta-gibi-delikanli-78815611/detay Arkadaşlar linkteki arabayı almayı düşünüyorum insanlık namına bilen gören tanıyan varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok tşkler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

SON KONULAR

Geri