Arama sonuçlarınız

1. Q

Pajero Enjektör Sorunu

Ynt: Pajero Enjektör Sorunu :) haklısınız Ünal bey, bu anlamda sanırım en büyük şansızlığımız Rize'de yaşamak. Yardımlarınız için tekrar tekrar çok teşekkür ederim. Sizin gibi insanları tanımanın gururu ve onurunu yaşıyorum.Çok sağolun,,

2. Q

Pajero Enjektör Sorunu

Ynt: Pajero Enjektör Sorunu Ünal bey ilginiz ve yardımlarınız için size ne kadar teşekkür etsem azdır, sağolun...
  3. Q

Pajero Enjektör Sorunu

Ynt: Pajero Enjektör Sorunu Ünal bey sizinde belirtiginiz gibi bende simdiye kadar her zaman orjinal parcaları tercih ettim ancak bildiğiniz üzere bu araçlarda orjinal parca sıkıntısı var. Sanayide aracı kime gösterdiysem araca yabancı ve değil orjinal yan sanayisinin bile olmadığını...

4. Q

Pajero Enjektör Sorunu

Ynt: Pajero Enjektör Sorunu Sedat bey öncellikle ilginize çok teşekkür ederim, şu an inanın sizin gibi bilgi ve donanıma sahip arkadaşlara ulaşabilmenin, tecrubeleriniz dogrultusunda tavsiyelerinizi almanın memnuniyeti içerisindeyim, çok sağolun. Rize'de yaşıyorum, burada bu araç sayısı oldukca...
  5. Q

Pajero Enjektör Sorunu

Ynt: Pajero Enjektör Sorunu tavsiyeniz için teşekkür ederim Ünal bey.

6. Q

Pajero Enjektör Sorunu

Ynt: Pajero Enjektör Sorunu İlginiz için teşekkür ederim Hasan bey. Yağ ve filtreleri henuz degiştirmedim, çünkü motor silindir kapağı contadan yağ sızıntısı var contayı degistirtip yağı ve filtreleri yenileyim istiyorum.. Bu araç icin conta farklılık gösterirmi daha önce başıma hiç böyle bişey...

7. Q

Pajero Enjektör Sorunu

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım yaşadığım sorun için umarım yardımcı olabilirsiniz.. 1996 model TD manuel uzun sase pajero sahibiyim,is yogunlugu nedeniyle ancak bakımlarına başlayabildim.. Sözü fazla uzatmadan sorunumu belirteyim, bugün enjektör bakımı için bosch servise gittim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri