Arama sonuçlarınız

1. SYILDIRIM

Terrano Kullanma Klavuzu

Aleyküm Selam. Çok haksızlık edilen çok keyifli bir araç. Yakıt sarfiyatı çok yüklenmezsen ortalama 50 kr civarı. Bu fiyatlara dizel otomatik gerçek dört çekere biniyorsunuz. Bazı ufak tefek sorunları var tabi ama onlarında çözümleri bu forumda mevcut.

2. SYILDIRIM

Terrano Kullanma Klavuzu

3. SYILDIRIM

Terrano Kullanma Klavuzu

4. SYILDIRIM

Terrano Kullanma Klavuzu

burada daha önce yayınladığım fotolar silinmiş o yüzden yeniden paylaşıyorum
  5. SYILDIRIM

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey En iyisi 2017 ye kadar bi çıkmacıya uğrasam iyi olur :)

6. SYILDIRIM

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Sn Melrock Uyarınız için teşekkür ederim ancak aracın önceki sahibi bir ay önce muayeneden geçmiş bu haliyle. İnşallah ben de sorun çıkmaz

7. SYILDIRIM

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Sn. Orhancengizk Aynı kontrolleri ben de yaptırdım almadan önce ve araç çok temiz çıktı. Bagaj kapağı hariç boya yok. Arazi de çalışıyor ancak motorda az bir yağ kaçağı var. Önceki sahibi yeni bakım yaptırdım dedi ancak ben yarın komple bakıma sokacağım...
  8. SYILDIRIM

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Herkese merhaba. Ben de sonunda uzun araştırmalar neticesinde Terrano II 2.7 Dizel otomatik aldım. Amacım haftasonları kamp ve gezilere gönül rahatlığıyla gidebilmekti. Aracın yüksekliği ve konforu beklentimin ötesinde. Bu forum sayesinde araçla ilgili...
  9. SYILDIRIM

Terrano Kullanma Klavuzu

Herkese merhaba sonunda bende Terrano II 2.7 Dizel otomatik alarak aranıza katıldım. Umarım pişman olmam ::) Aracın yakıt tüketimi, hararet vs sorunlarını buradan öğrendim. Bilgi paylaşan herkese çok teşekkürler. Ancak Terrano II ile ilgili okuduğum yüzlerce sayfa sonrası düşüncem maalesef...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri