Arama sonuçlarınız

1. P

235 85 R16 Federal Couragia MT

aracım 98 5,9 grand cherokee, aracı kupa takozu koyarak 4 cm. yükselttim, acaba 235 85 r16 ebat MT lastikler aracı yükseltmeme rağmen sürtme yapar mı, eğer yaparsa veya yapabilirse hangi ebat lastik önerirsiniz(MT) ve dediğiniz fiyat peşin mi, taksit seçenekleri var mı? teşekkür ederim...

2. P

Grand Cherokee Limited 5.9 Aks Kesme, Tam Sağ ve Sollarda Kasma

Ynt: Grand Cherokee Limited 5.9 Aks Kesme, Tam Sağ ve Sollarda Kasma pazartesi difransiyel yağını değiştirip temizleteceğim, sonuçları tabiki paylaşacağım ben de merak ediyorum:) ayrıca ilk fırsatta bir jeep servisine götürmek istiyorum teşekkür ederim
  3. P

Ynt: Grand Cherokee Limited 5.9 Aks Kesme, Tam Sağ ve Sollarda Kasma 3 ay önce sağ ön tekerden tak tak tak benzeri sesler geliyordu tam sağlarda, tekere baktığımda yağ akıtıyordu körükten, ve aks başı demiş olması lazım ustanın değişti. şu an ön takımdan ses gelmiyor ama dediğim gibi tam sağ ve...

4. P

Merhaba Aracı 4 ay önce aldım. Aldığımdan beri tam sağlarda ve tam sollarda kasma yapıyor. Adapazarında Jeep servisi yok sadece bu işte iyiyim diyen amerikancılar var. Hepsine gösterdim, olur yapar dediler. İnternette araştırayım dedim ve bu siteye üye oldum ve problemi buldum sanırım. Araçta 15...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri