Arama sonuçlarınız

1. D

DEFENDER 110 almak istiyorum??? yardım lütfen??? tşklerr..

Ynt: DEFENDER 110 almak istiyorum??? yardım lütfen??? tşklerr.. Demiral bey, ayrıntılı bilgilendirmeniz için çok teşekkürler.. ağzınıza sağlık.. çok genel ve özetle tümbilgileri aldım sağolun..

2. D

Yıllar Sonra Nihayet Kavuştuk... :) Hoşgeldin Bebek :)

Ynt: Yıllar Sonra Nihayet Kavuştuk... :) Hoşgeldin Bebek :) itiraf ediyim sadece resimlerinize baktıktan sonra kısadan hayırlı olsun demek istemiştim :-) sonra bir merakla uzuuuuunn yorumunuzu okudum.. ne kadarda yürekten yazmışsınız tebrik ediyorum.. yazınızın başında yazdığınız gibi bende...
  3. D

Yıllar Sonra Nihayet Kavuştuk... :) Hoşgeldin Bebek :)

Ynt: Yıllar Sonra Nihayet Kavuştuk... :) Hoşgeldin Bebek :) Hayırlı ve uğurlu olsun diyorum.. keyifli günlerde gönlünüzce kullanın.. darısı başıma inşallah.. niyeti aldık bakalım kısmeti bekliyoruz.. :-)) DEFENDER inizin Yolu AÇIK olsun.. Kazasız belasız... Selamlar

4. D

DEFENDER 110 almak istiyorum??? yardım lütfen??? tşklerr..

Sevgili Defenderci kardeşler, ben bu Defender hastalığına malesef erken yaşta tutuldum :-) tam 7 yaşındaydım!! dedeciğimin bir 74 model 90 kasası vardı.. bizi bağlara götürürdü.. ağzım kulaklarımda giderdim hep o yollaraa.. hayran hayrann syrederdim varınca dedemin defender ini.. o zaman bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri