Arama sonuçlarınız

1. ozanozturk1

2004 Jeep Wrangler Sahara 4.0

Ynt: 2004 Jeep Wrangler Sahara 4.0 Anladım , teşekkürler cevabınız için . Peki lpg taktırdığım takdirde nasıl değişir ? Bahsettipim 300 km tamamen trafiksiz ve 90 km sabit hızla gideceğim bir yol. Bu lpg denen belirsizliği , yararlarını ve zararlarını çözdüğüm an alırım bu aracı :)

2. ozanozturk1

2004 Jeep Wrangler Sahara 4.0

Herkese merhabalar, sadece bu siteden edindigim bilgilerle 3 arac aldim kullandim yazilan 1 bilginin bile yanlis olmamasi bu sitenin guvenirligini mukemmel seviyeler tasidi . Herkese tesekkurler. Bu aralar http://www.askinmotors.com/aracdetay/2145/jeep_wrangler_sahara_4.0_2004.html bu araca...
  3. ozanozturk1

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Hayalimdeki motor Harley Davidson Sportster 883 Iron , önceden motor tecrübem var fakat bütçem yoktu. Şu anki arabamı satar satmaz alıcam bir tane Sayın Mrtvural :)

4. ozanozturk1

Cinarcik Kampi

Ynt: Cinarcik Kampi İstanbul'dan 3 araba gittik körfezi dolaşara gittik cuma sabahı gittiğimiz için arabalı vapurun dolu olacağını düşündük.2.5 saatte yavaş yavaş gittik:) çınarcığın içinden kent ormanı yönünde dağa tırmanmaya başlıyorsunuz .Bu yol normal sedan bir arabayla rahatlıkla...
  5. ozanozturk1

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Merhaba ben Ozan Ozturk, Istanbul'da yasiyorum ve cok uzun zamandir hayalini kurdugum motora arabami satar satmaz kavusuyorum.20 yasindayim Ozyegin Universitesi Hukuk Fakultesin'de ogrenciyim.

6. ozanozturk1

Harley Davidson Iron 883 Hakkinda

Merhabalar. Su anda mevcut olan aracimi satabilirsem (2008 Audi TT Roadster) ,Harley Davidson Iron 883 almayi planliyorum. Bu motora karsi uzun zamandir buyuk bir hastaligim ve simdiye kismet oldu:) Bu motor ile tecrubesi olan varsa bana yapacagi tavsiyeler beni buyuk yanlislardan cevirebilir...

7. ozanozturk1

Cinarcik Kampi

Merhabalar herkese , 2 gun once 10 kisilik guzel bir ekiple Cinarciga kampa gittik.Oralarda gidilebilecek yerler ve ihtiyaclarimizi nerelerden karsilayacagimiz hakkinda bilgi vermek istedim. :) Sabah 7 de yola ciktik ve korfezi dolasarak yalovayi gectikten sonra Cinarcik'a vardik. Yol gayet...
  8. ozanozturk1

Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri

Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri Çok güze yol gösteici ve kyifle takip edilebilen bir paylaşım olmuş.Teşekkürler.
  9. ozanozturk1

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Böyle bağımlılık yaratması hakkındaki mesajları görünce heyecandan yerimde duramıyorum her gece en az yarım saat cj5le ilgili hayaller kuruyorum ;D Nasıl bir şeymiş bu böyle daha almadan neler yaşattı bana kendi çapımda ;D

10. ozanozturk1

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Benimde kedi gibi tırmanıyor yazdığım mesajlarımı görüceksiniz inşallah burada ;D

11. ozanozturk1

80 model cj 5 satılık

Ynt: 80 model cj 5 satılık Aracınız hala satılık mı?
  12. ozanozturk1

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Önümüzdeki hafta hayırlısıyla cj5 alarak aranıza katılıyorum.Bir hayal gerçek olacak yani ;D

13. ozanozturk1

İstanbul'da Jeep Ustası Arayanlara(Dayı Jeep Garage)

Ynt: İstanbul'da Jeep Ustası Arayanlara(Dayı Jeep Garage) Teşekkürler
  14. ozanozturk1

İstanbul'da Jeep Ustası Arayanlara(Dayı Jeep Garage)

Ynt: İstanbul'da Jeep Ustası Arayanlara(Dayı Jeep Garage) Merhabalar garaja ulaşabileceğim bir telefon verebilir misiniz?
  15. ozanozturk1

maksimum 20bin tlye Cj arıyorum!

Ynt: maksimum 20bin tlye Cj arıyorum! Öncelikli olarak teşekkür ederim ama cj7 yi de araştırdım gördüm bindim, insanın içie sinmez ya tam görüntü bakımından 26cm metre üzerinde çok kısa ama ben baktığımda arabaya sanki 26cm 2 metre gibi geliyor.Ya bu yazınızdan sonra cj7 araştırmam daha da...

16. ozanozturk1

Ynt: maksimum 20bin tlye Cj arıyorum! , Teşekkürler davetiniz için o tarafa yolum düşerse ilk sizin haberiniz olur:)
  17. ozanozturk1

Ynt: maksimum 20bin tlye Cj arıyorum! Öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkür ederim... İnanınçok uzun zamandır araştırıyorum bu cj leri ve binme fırsatı bulduğuma gerçekten hayallaerimin karşılığını bulduğumu farkettim:) cj7 kasası uzun olduğu için düşünmüyoum. 80 model üstü cjlerin...
  18. ozanozturk1

Ynt: maksimum 20bin tlye Cj arıyorum! Oturduğum yerde bir tanıdığım vasıtasıyla bi cjye bindim ve gerçekten tüylerim diken diken oldu...Gerçekten tam istediğim bu edim bu kadar olur ancak :) cj7 kasas cj5 e göre daha uzun olduğu için cj5 düşünüyorum. Nerede oturuyosunuz öğrenebilirsem çok...

19. ozanozturk1

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bayraktar-otomotiv-istinye-1977-cj-5-jeep-74934671/detay Merhabalar, bu araç hakkında bilgisi olan var mı? Var ise bilgilendirirse sevinirim çünkü ailecek talibiz kendilerine:)
  20. ozanozturk1

Ynt: maksimum 20bin tlye Cj arıyorum! http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bayraktar-otomotiv-istinye-1977-cj-5-jeep-74934671/detay Umarım bu aracın sahibi de bu sitenin üyesidir ve görür .. Aracına ciddi şekilde talibim ayrıca araba konusunda bilgisi olan birileri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri