Arama sonuçlarınız

1. E

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi pek sanmıyorum hocam ama yaklasımınız dogru olabılır yarın kontrol ederım...tsk

2. E

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi cok tesekkur ederım hocam kac gundur aklımı yedım gercekten ...turbo sorunu olarak dusunmekten canım cıktı aracıma bınemıyorum korkudan servıse gıtmek ıcın zaman kolluyordum...umarım dedıgınız gıbıdır ve bende rahatlarım...tekrar tesekkur ederım saygılar
  3. E

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? cok tsk ederım hocam ılgınıze...haklısınız fakat ıste mal canın yongasıdır derler yaa...oyle bısey sanırım...tekrar tsk ederım yarın yanıtızı beklıyorum saygılar

4. E

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? mrb arkadaslar dun 2011 duster 1.5 dcı aldım ...ama aracımda kafama takılan bır soru var bana ltf yardımcı olunuz...arac yuksek devrde yanı turboyu actıktan sonra vıtes buyuturken turbo bosaltma sesını duydum sankı westgate varmıs...
  5. E

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi merhaba arkadaslar dun 2011 dacıa duster 1.5 dcı 4x2 aldım en dolusuymus kapı alt ve camurluk agzı guydırmesıne kadar var ...fakat kafama takılan bısey var araba turboyu actıktan sonra yanı 2-2,5 devırı gectıkten sonra vıtes buyuttugumde sankı westgate sesı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,845
Kayıtlı Üye Sayımız
166,642
Kaydolan Son Üyemiz
ACK007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri