Arama sonuçlarınız

1. T

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Beni de ekleyebilirsiniz. (Dacia Duster Lauratte Look Paket 4x4 1.5 dCi 110hp ABS EBD ESP ASR 4AIRBAG Deri Paketi Beyaz)Bursa/Orhangazi

2. T

Duster'dan gelen sesler

Ynt: Duster'dan gelen sesler evete serviste yapılan kontrolden sonra susturucudan geldiği tespit edildi,parça siparişi verildi gelmesi bekleniyor.Cevabınızı çin teşekkür ederim,o zaman sorun giderilecek demektir. Ben şu an iki çeker durumunda kullanıyorum,auto konumunda denemedim ancak...
  3. T

Duster'dan gelen sesler

Ynt: Duster'dan gelen sesler Cevaplarınız için teşekkür ederim,ben de araca ilk kalkış anında vites geçişi yapmak üzere vitesi topuzunu yuvaya yönlendirdiğimde gelen sesi serviste ustaya dinlettim,debriyaja fazla basmadığın için olabilir dese de(önceden otomatik kullandığımdan)bana normal...

4. T

Duster'dan gelen sesler

Arkadaşlar merhaba ben de ikinci el aldığım duster ile bu hafta aranıza katıldım.Aracım 2011 model 4x4 110 bg dci full duster(Esp,Asr,4 hava yastığı,deri koltuk,look paket) ,aracı aldıktan sonra biraz kullandığımda ibre devir çizgisinde tam 2.000 devire geldiğinde ince bir ıslık sesi gibi bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri