Arama sonuçlarınız

1. T

Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası)

Ynt: Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası) hocam fenix'e verilen paraya acıyosunda surefire (nıtrolon) 80tl,ışık şiddeti ( 65 lumen ) fikrine saygı duyuyorum ama; fenix e20(109 lumen)75 tl , e10(55lumen)50 tl,ld15(117lumen)...

2. T

Ynt: Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası) arkadaşlar fenix markayı el fenerinde tavsiye ederim çok kaliteli ve saglam fenix pd31 kullanıyorum o boyuta o güç mükemmel bence her cepte olmalı diye düşünüyorum.
  3. T

Ynt: Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası) eyvallah eprom sen olmasaydın alıyodum uyduruk bisey ya 40 tl le ye büyük boy pilli bişey şimdi led çözümle temasa geçmem gerekiyor

4. T

Ynt: Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası) arkadaşlar ben maglite el feneri almak istiyorum ama bir sorun yaşarmıyım eski ledli fenerlerimde hep oksitlenmeden dolayı ışık hep kısılıyor açılıyordu bu sorunu maglite da yaşarmıyım birde bu modifiyeli magliteleri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri