Arama sonuçlarınız

1. M

Dacia Duster 4x4 Warn Sis / Bnb Sepet

Ynt: Dacia Duster 4x4 Warn Sis / Bnb Sepet üst sepet ve sisler muayeneden geçermi...???

2. M

Üst Sepet Ve Sisler

Araca bağlı üstsepet ve sis farları muayenede sorun olurmu acaba.Teşekkürler
  3. M

Cj8 Muayene Kişi Sayısı

Ynt: Cj8 Muayene Kişi Sayısı Aracım orjinal cj8 ve iki kişilik kupa.Ancak 7 kişilik yazıyor ruhsatta.Muayeneden geçmedi. Proje çizdirmeyimi yoksa idareten 5 kişilik koltuk takıp gitmeyimi kasaya önerirsiniz..

4. M

CJ - 5 Araç Genişletme Hakkında

Konumu deştiniz billahi....Buaradaki genişletme kalın lastik için ...:)
  5. M

Bu arada meraklılarına Amerikada Quadratec Jeep firmasının satış müdürü arkadaşımdır.Parça alımı için tavsiye ederim.Her tür yardıma hazırım. Siteyi incelerseniz 150 dolar altında kalmak üzere parçalar ve aksesuarlar iyi geliyor..:)

6. M

Bu uzatma parçalarını iyisi amerikada 99 dolar...Burada acaba kaç liradır...?

7. M

cj 5 hardtop un doğuşu modelden mamüle fotoğrafları (BOZOK POLYESTER)

Ynt: cj 5 hardtop un doğuşu modelden mamüle fotoğrafları (BOZOK POLYESTER) CJ 8 için bir işlem varmı..? Laf aramızda bizim araçlara hardtop takınca ayakkabıya benziyor....:)
  8. M

cj sahibi olmak

Ynt: cj sahibi olmak Ah birde devamlı yolda bırakmasa...Bunca masrafa rağmen...:)
  9. M

Teşekkürler. Şile ile esenyurt şehirler arası kadar uzak..:) Benim araç sadece 2 kişilik..Yani standart cj8. Önde 2 kişilik kabin arkada kasa...Koltuk işi komik olur ama mecburen bir şeyler yapacağım. 2 kişilik olarak nasıl değişitririm bilgi aynımıdır.

10. M

Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual Bir yüzsüzlükte ben yapsam..Manual için...:) mimar999@hotmail.com İmkan olursa tabii.

11. M

CJ8 imi genişletmek istiyorum. :) Araç orjinal,yani kamyonet görünümlü..(Muayenede devamlı sorun oluyor,8 kişilik bu diyorlar buna bir çare bulamadım) Neyse;Geniş çamurluk takacağım,bu durumda lastikler içeride kalacak,takozlar var bunun için sanırım. Ama çevremde bulamadım,bir el atan olursa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR