Arama sonuçlarınız

1. M

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Avcılık dendiğinde aklımıza gördüğü hayvanı öldüren insan bozuntusu geliyorsa öncelikle bu yanlışı düzeltip yorumlarımızı ona göre yapmamız lazım. Aksi halde bilmeden konuşmuş oluruz. Sayın ergün kartalın yaralanmasının sorumlusu avcılardır demiş. Bir avcı kartala...

2. M

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Doğayı koruyan bilinçli avcı kartal vurmuş diyorsunuz. O kartalın "bilinçli çevrecilerce" katledilmediğini ben nerden bileyim? Bilmeden konuşmayın dediğiniz yazınızda "bilinçli avcılar" kartala kurşun sıkmış diyorsunuz. >:( trou6le arkadaşım gayet güzel sormuş, kaç tane...
  3. M

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Kullandığım üslup, yazdıklarımın sadece benim düşüncem olduğu izlenimini verdiyse özür dilerim. Ancak bahsettiğim konu gelişmiş ülkelerin yaban hayatı yönetiminde uygulanmaktadır. Katıldığım avcı kursunda da konunun uzmanı Ege Üni. öğretim görevlisi hocamızın da aynı...

4. M

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Av tüfeği satış mevzuatı yönetmeliği vs ararken konuya rasladım ve üşenmeden bir mesaj yazmak için üye oldum. Yazacaklarım belkide konu içerisinde yazılmıştır, tamamını okumadığım için bilmiyorum ama tekrar etmekte de bir sakınca yoktur heralde... Efenim öncelikle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri