Arama sonuçlarınız

1. T

Satılık 90ah Agm Akü

Ben kendimce objektif oldugunu düşündüğüm bir test gerçekleştirdim. 12.7 v şarj gösterirken bir ups ve onun üzerine de 40w çeken ayaklı bir fan bağladım. 9 saat durmadan çalıştıktan sonra voltaj 11.65v a düştü, derin deşarj olmasın diye testi sonlandırdım. Yük kalkınca voltaj hafif hafif...

2. T

Satılık 90ah Agm Akü

Akü üretim tarihini bilmiyorum fakat söktüğüm araç 2013 model, ilk sahibiyim. Yani muhtemelen 2013 üretim bir akü. Tam şarj yaptığımda 1 gün sonraki voltaj okuması 12.54V tur. Kullanım süresince sorun çıkartmamış, 68000 km deki düzenli olarak haftada en az 5 gün çalışan kapalı garajda duran...
  3. T

Satılık 90ah Agm Akü

BMW marka aracımdan söktügüm 90AH Banner marka AGM akü satılıktır. Akü derin desarj görmemiş araçta takılıyken hiç bir sorun yaşatmamıştır. 12.5v üzeri beklemede şarj tutabilir durumda ve sorunsuzdur. Akü yatık monte edilebilmektedir. Güneş paneli için kullanabilirsiniz. 800 TL Ankara içi...

4. T

Bisikletle Türkiye - İran - Pakistan - Hindistan Yollarında

Ynt: Bisikletle Türkiye - İran - Pakistan - Hindistan Yollarında Özür dilemenizi gerektirecek bir durum yok, ben daha önceden yazıştığımız için kendimce latife etmeye çalışmıştım. Tabi yazı kısa ve pat diye düşünce yanlış anlaşılma kaçınılmaz oldu. Umarım beni de arkadaşlarınız arasında...
  5. T

Ynt: Bisikletle Türkiye - İran - Pakistan - Hindistan Yollarında Soner bey, içtenlikle cesaretinize gıpta ettiğimi ve sizin bu başarınıza çok sevindiğimi bilmenizi isterim. Sakın kötü niyetle birşey yazdığımı sanmayın. Tabii olarak böyle bir işe girişmeden önce çok büyük hazırlık ve araştırma...

6. T

Ynt: Bisikletle Türkiye - İran - Pakistan - Hindistan Yollarında Soner bey selamlar, diğer forumdan tanışıyoruz zaten, bence girilmemesi gereken bir riske girip bu yolculuğu gerçekleştirmişsiniz. Avrupa turundan sonra bunu daha iyi anladığınıza eminim. Bangladeşi gidip görmüş biri olarak...

7. T

Köpekler Bizden Ne İster?

Ynt: Köpekler Bizden Ne İster? Durun bisikleti köpekle aranıza alın, havlıyorsa üzerine mataranızdan su sıkın , gidecektir :) Performansızınıza güveniyorsanız kaçmayı da deneyebilirsiniz :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri