Arama sonuçlarınız

1. E

Hatay Off-Road Grubu: Belen (Gedik-Çakallı-Topboğazı) Etkinliği (01.01.2012)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Belen (Gedik-Çakallı-Topboğazı) Etkinliği (01.01.2012) Selamlar hava sartlarindan dolayi motorcular gelemiyor. Gidenlere iyi eylenceler. Insallah bir dahaki sefere hava bizden yana olur.

2. E

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Belen (Gedik-Çakallı-Topboğazı) Etkinliği (01.01.2012) Başkanım motorcuları tanırsınız. Ben Sarıseki kanyonuna yeşil KLR650 ile katılmıştım. Diğerleri Bestami, Fahri Usta vs...
  3. E

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Belen (Gedik-Çakallı-Topboğazı) Etkinliği (01.01.2012) Merhabalar tekrardan. Motorcular İskenderun ve Denizciler beldesinden katılıcak. İnşallah güzel bir gün geçiririz. Bu tür organizasyonların her fırsatta yapılması dileğiyle. Şehrin stresi ve kalabalığından...

4. E

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Belen (Gedik-Çakallı-Topboğazı) Etkinliği (01.01.2012) Öncelikle merhaba ben İskenderundan Erman. Motorcu arkadaşlarla kararlaştırdık 6-7 motor olarak bizde katılıyoruz. Gedikteki buluşma noktsında görüşmek dileğiyle.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri