Arama sonuçlarınız

1. oytunkurt

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Birgün gerçekten kalıcam ve kalışım muhteşem olacak, aracı orada bırakıp birinize misafir olacağım sanırım. Fotoğraflar, videolar muhteşem, emeği geçenlere ve çaba sarfedenlere tekrardan sonsuz teşekkürler.

2. oytunkurt

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Cok cok guzel bu etkinlik icin emegi gecen herkese cok ama cok tesekkur ediyorum. Samimi olarak soyluyorum; bu grubu arkadasliklariyla, ekip ruhu ile, sohbeti muhabbetiyle cok seviyorum. Iyi ki tanismisiz, hepinize saygilar, sevgiler.
  3. oytunkurt

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Herkese günaydın dostlar. Güzel ve verimli bir hafta olmasını diliyorum.

4. oytunkurt

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Dostlar ben de katilimda bulunmak istiyorum, listeye girebilir miyim lutfen? Bir de yeni oldugum icin bilemiyorum, bu katilim paylarini topladiginiz bir hesabiniz falan var mi? Benimle temasa gecmek isteyenler icin telefon numaram : 0 555...
  5. oytunkurt

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Herkese merhaba, Son gezimizden bir iki fotoğraf da ben göndereyim dedim. Zaten olayın heyecanından olsa gerek pek de fazla çekim yapmamışız ;D O güzel tatları yeniden hatırlatır umarım. Bu vesile ile organizasyonda büyük emekleri olan Savaş...

6. oytunkurt

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bu super organizasyonda emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler. Hayatimin en heyecanli gunlerinden birisiydi:) hatamiz olduysa affola, bir sonrakine aynilarini yapmamaya calisirim. Bugun katilimda bulunan herkesi selamliyorum,.

7. oytunkurt

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Gurubu 6. Büyük Etkinliği-Çamkoru Göleti Görselleri

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Gurubu 6. Büyük Etkinliği-Çamkoru Göleti Görselleri Arkadaslar merhaba. Listeye kisi sayisi olarak 2 yazdirip 3 veya 4 kisi gelmemizde mahsur var midir? Belki organizasyonun aklima gelmeyen bir noktasini etkileyebilir diye onceden sormak istedim.
  8. oytunkurt

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Herkese gunaydin, hepinize guzel bir gun diliyorum. Dun ve bugun Ankara'nin semtler arasinda degisen iklimine ben de akil sir erdiremiyorum. Kar yagmasi guzel oldu ama, daglarda dolmustur simdi:-) oh oh oh, haftasonu cok guzel olacak insallah.
  9. oytunkurt

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Sicak ve samimi karsilamaniz, beni de araniza kabul ettiginiz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim arkadaslar. Umarim dostlugumuz her gecen gun pekisir ve daim olur. Sizlerle yapilacak etkinlikler icin gun sayiyorum vallaha; kaldi 10 gun ;D

10. oytunkurt

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Beni de listeye ekleyebilir misiniz lutfen? Oytun Kurt ZJ 5.2 2kisi

11. oytunkurt

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Herkese günaydın, umarım güzel bir gün olur. Söz verdiğim gibi benim düldülün elimdeki tek fotoğrafını paylaşıyorum. Umarım bundan sonrakiler daha çamurlu olur ;D
  12. oytunkurt

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bu sicak karsilama icin sagolun arkadaslar :) Aracin fotosunu telefondan ekleyemedim, ilk firsatta bilgisayardan eklerim. Firsat buldukca trekking ve kampcilikla da ilgileniyorum, yani dogayi seviyorum. Umarim kisa sure icinde bir gezide bulusuruz.

13. oytunkurt

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Herkese selamlar, hepinize mutlu bir yeni yil dilerim. Offroad'a yeni merak sardim ve aracimi hazir hale getirmeye calisiyorum. Sizler gibi bu ise gonul vermis insanlardan ogrenecek cok sey var. Grubunuza katilmak icin gerekli sartlar var mi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR