Arama sonuçlarınız

1. S

Alaska Dolaylarından Bir Seyirlik...

Ynt: Alaska Dolaylarından Bir Seyirlik... evet sibel fazla lükse kaçmadan diyorsun ama ne lüksü .ben mesela karadenizi görmeyi çok ama çok istiyorum.ama fiyatlarda malum.en makulünü bile karşılayamayacak insanlar var.e ne yapalım.bizde resimlerenine bakarız.aldığımız parayla temel...

2. S

Alaska Dolaylarından Bir Seyirlik...

Ynt: Alaska Dolaylarından Bir Seyirlik... meraba bu sporları yapabilmek için sanırım maddiyatınızın iyi olması lazım.yaksa nerde askari ücretle bunları yapabilmek. neler hayal edip neler yapmak isteyen insanlar var.ama para yoksa oda yok.değilmi.
  3. S

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu merhaba.ben suzan.ankaradayım.evet bende doğayla mutluluğu bulanlardanım.ve ilk olrak trekking le başlamanın uygun olduğunu düşündüm.ama öyle 15 km falan gidemem tabiiki.bana uygun teklifiniz varsa yazın lütfen.yardımlarınızı bekliyrum.

4. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu kaşif merhaba.dediğiniz sitelere göz attım .evet ankarada da var.takip edicem artık.çok sağol.
  5. S

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu kaşif ve diğerleri merhaba.04 temmuzda yazdığınız bir bilgilendirme yazısı var.maaşallah bayağ bayağ detaylı.valla ben daha hiç bir doğa yürüyüşüne vb.katılmadığım için hemen okudum.hani şu neler giyilmeli adlı yazınız.çok teşekkürler çok yardımcı oldu...

6. S

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldin buğra .bende yeniyim.

7. S

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu offroodpassion,yol,meydey,hepinize merhaba. kendimi kısaca tanıtıyim.özel bir şirkette sekreterlik yapıyorum.ankara ikemat ediyorum.şimdilik bu kadar.
  8. S

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, ben Suzi. Ben'de doğa da huzuru ve mutluluğu bulanlardanım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri