Arama sonuçlarınız

1. deryadede

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

YOLUNUZ DÜŞERSE BEKLERİZ. KARAVAN BİZİM İÇİN ERİŞEMEYECEĞİMİZ BİR HAYAL , ONUN YERİNE KARAVANLA GİTMEK İSTEDİĞİMİZ DOĞASI EN AZ BOZULMUŞ BİR KÖYE YERLEŞEBİLDİK :) BİR DE MOTOSİKLET ALDIK , ONUNLA ORMANLARI , DAĞLARI , DERELERİ GEZİYORUZ :)

2. deryadede

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

ENDİŞELERİN BENİMKİLERLE AYNİ , BEN VE EŞİM OLMAYAN BÜTÇEMİZLE MİNİK BİR KÖYE YERLEŞMEYİ İSTERKEN AYNİ ENDİŞELERİ HİSSEDİYORDUK.9 YIL ÖNCE İNTERNETTEN İLANINI GÖRDÜĞÜMÜZ VİRAN BİR KÖY EVİNİ EMEKLİ MAAŞIMIZA KREDİ ÇEKEREK ALDIK.9 SENEDİR KÖYDE KEDİLERİMİZ VE KÖPEĞİMİZLE BİRLİKTE HUZURLA...
  3. deryadede

Becerikli İhtiyar

Ynt: Becerikli İhtiyar dedede donanım tam : sakalda var sarıkta.allahına yakın gidiyor. :)

4. deryadede

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sayın AYDURAN, sayın Kasif hoşbulduk. İlginize teşekkürler.
  5. deryadede

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... f 650

6. deryadede

Kişisel Galeri (mudman)

Ynt: Kişisel Galeri (mudman) renkler çok çarpıcı.uçmakdere köyünde duvarında tütün kurutulan ev resmi bende anılarımı canlandırdı.tekirdağ yönündeki ilk köyde(yeniköy) bir kulübe yapıp iki yıl yaşamıştım.uçmakdereden tekirdağa giden yolda çektiğiniz manzara resimleriniz varsa bizimle...

7. deryadede

Kişisel Galeri (Boğaç Erkan)

Ynt: Kişisel Galeri (Boğaç Erkan) elinize sağlık paylaştığınız için teşekkürle.tonton bebişe de allah uzun ömürler versin.
  8. deryadede

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba arkadaşlar. 51 yaşında, taksi şöförü, evli, bir çocuk babası, motorsiklet ve (bozulmamış) doğa tutkunu vede malesef S.S.K. emeklisiyim. İstanbul'da oturuyorum. Hayalim Kaz Dağları'nın iç tarafında Bayramiç'in bir köyünde aldığım köy evine...
  9. deryadede

Ayvalık ve Kazdağı

Ynt: Ayvalık ve Kazdağı bu güzellikleri resimleriniz ve anlatımınızla bizimle paylaştığınız için teşekkürler.elinize sağlık.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri