Arama sonuçlarınız

1. G

Yeni Disco 300 Tdi'ci

Ynt: Yeni Disco 300 Tdi'ci Evet Sayın RedlinE/Mücahit MDN çok teşekkür ederim.

2. G

Yeni Disco 300 Tdi'ci

Ynt: Yeni Disco 300 Tdi'ci Herkesin ilgisine sonsuz teşekkürler.
  3. G

Yeni Disco 300 Tdi'ci

Ynt: Yeni Disco 300 Tdi'ci Teşekkür ederim, Fotoğraf konusunda söz vermiyeyim, çünkü bende üzerinize afiyet "bilgisayar engelli" durumu var. Birde ben hala dijital fotoğrafa geçemedim, dia çekiyorum. Ama temennileriniz için tekrar teşekkür ederim.

4. G

Yeni Disco 300 Tdi'ci

Merhaba, Aslında siteye 4 yıldır (31 Mart 2007) üyeyim (sevgili Can Uğurlular önerisiyle) fakat asıl amacım olan Disco 300 Tdi'i satın almadan sohbetlere hiç katılmadım (Aslında fotoğraf, caz, klasik müzik, motosiket, yelken v.s. merak ve hobilerim var ama tabii onlarda amatörce olarak. Burada...
  5. G

Discovery MPI'mi Yoksa Grand Vitara 2.0'mı?

Ynt: Discovery MPI'mi Yoksa Grand Vitara 2.0'mı? Reha bey, Önce ilginize ve yanıtınıza çok teşekkür ederim. Benim maalesef sizler gibi bilhassa arazide 4x4 deneyimim olmadığı için belki sizlere komik gelebilecek sorularım olabilir bu nedenle beni bağışlayınız. açmış olduğum konunun içinde...

6. G

Discovery MPI'mi Yoksa Grand Vitara 2.0'mı?

Merhabalar, Siteye çoktandır üyeyim fakat hiç konu açmadım. Bu siteyide sevgili Can'dan (Mogzilla Jr) öğrenmiştim. Daha öncede başka sitede aşağı yukarı başlıktaki konuyu sevgili Can'la muhakeme etmiştik ama sizlerinde değerli fikirlerinizi almak isterim. Efendim, ben ve eşim doğayı çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR