Arama sonuçlarınız

1. G

Yardım Bekliyorum :)

Ynt: Yardım Bekliyorum :) teskkurler :)

2. G

Ynt: Yardım Bekliyorum :) sanırım origamiyi anlatmam ıyı olcak
  3. G

Ynt: Yardım Bekliyorum :) yalnız bıreysel çalısma yontemınde ogretmen konuyu anlatır ogretır ogrencıler bıreysel çalısır yanı uygulamalı bıseyler olsa daha ıyı olur yıede cok saolun.bu arada kusura bakmadım burda olması daha ıyı olmus tesekkur ederım. :)

4. G

sorun konu anlatmam gerek yarın fakat karar veremıyorum BİREYSEL ÇALIŞMA YONTEMINI kullanarak herhangı bır konuyu 15 dakaıka ıcınde anlatmam gerek.fakat konuyu secemıyorum.bana bır konu bulurmusunuz.
  5. G

yardım beklıyorum

6. G

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hosbulduk arkadaslar bende cok memnun oldum.sızlerı tanıdıgım ıcın. :)

7. G

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ben duygu.uye yenı uye oldum sayılır.bu forumu cok begendım yazılarınızı heyecanla okuyorum ve bana cok sey katdıgına ınanıyorum cok sey ogrendım bu forumdan.Z.K.Ü DE okuyorum.3.sınıf ogrencısıyım.bolumum makına tasarımı.. :) :) :) :) :)
  8. G

Otomobil Tasarımı Ve Tasarımcıları

Ynt: Otomobil Tasarımı Ve Tasarımcıları Arkadaşlar bana çok yardımcı oldunuz. Çok teşekkür ederim hepinize. Hepinizi tebrik ederim sağolun :)
  9. G

Ynt: Otomobil Tasarımı Ve Tasarımcıları Teşekkürler arkadaşlar sağolun ilgilendiğiniz için gönderdiğiniz adreslere bakıcam :)

10. G

Ynt: Araba Tasarımı Ben makina tasarımı bölümünde okuyorum. Bu konu bana ödev için acil olarak lazım. Yanı iç ve dış tasarım herşey ama sadece güzellik değil. Motor değil ama yani genel olarak iç ve dış tasarım. Önemli olan teknik açıdan olsun diğer açılardan olsun nelere dikkat edilir...

11. G

Araba tasarımı yapılırken nelere dikkat edilir? Araba üreten firmalar, fabrikalar araba tasarımlarını neye göre yaparlar? Beni bilgilendirirmisiniz. ??? Acillll

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri