Arama sonuçlarınız

1. Denizce

Süphan Dağı Zirve Tırmanışı (01 - 03 Ağustos 2009)

Ynt: Süphan Dağı Zirve Tırmanışı (01 - 03 Ağustos 2009) fotoğraflardan da anladığımız kadarıyla gerçekten çok güzel bir etkinlik olmuş ve çok güzel kareler yakalamışşsınız.Paylaşımınız için tşkler

2. Denizce

Maçahel - Doğu Karadeniz Yayla Transları (8-18 Ağustos 2009)

Ynt: Maçahel - Doğu Karadeniz Yayla Transları (8-18 Ağustos 2009) Keyifli bir gezi olmuş paylaşımınız için teşekkürler.. . ;)
  3. Denizce

Yamaç Paraşütü Kazası

Ynt: Yamaç Paraşütü Kazası son derece talihsiz bir kaza olmuş. ama videoyu izledim ve ölüme sebebiyet verecek derecede şiddetli çarpmamış denize, hatta oldukça yumuşak bir inişe benziyor. nasıl oldu anlamadım :( Allah rahmet etsin...

4. Denizce

Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009)

Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009) tesis yağmur yağdığı için epey dua etmiştir herhalde.aynı anda hiç satmadığı kadar eşofman satmıştr ;D havanın azizliğine de uğramasaydınız çok daha güzel olacakmış tı . bu arada gözlük bulan oldumu ?? :D
  5. Denizce

13. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği (23 - 24 Mayıs 2009)

Ynt: 13. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği (23 - 24 Mayıs 2009)

6. Denizce

Ynt: 13. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği (23 - 24 Mayıs 2009) önümüzdeki seneye kalmadan bu haftasonu (06-07 haziran)gerçekleştirdik bizde dedegül dağı tırmanışını..mükemmel bir manzaraya havada eşlik etti..

7. Denizce

Uludağ'da Ciddi Yaralanma

Ynt: Uludağ'da Ciddi Yaralanma Asaf beye acil şifalar dilerim büyük geçmiş olsun..Rabbim daha büyük kazalardan korusun ...
  8. Denizce

Ynt: 13. ETUDOSD Dedegöl Dağcılık Şenliği (23 - 24 Mayıs 2009) etkinliğe katılamadığım için üzülmüştüm.Ama fotğrafları gördüm daha da üzüldümm :'( inşallah önümüzdeki seneye artıkkk ::)
  9. Denizce

Gümüşhane Zigana Dağı'nda Çığ Faciası (25 Ocak 2009)

Ynt: Gümüşhane Zigana Dağı'nda Çığ Faciası (25 Ocak 2009) son derece elim bir kaza hepimizin başı sağolsun. böyle haberler almayız artık inşallah :(

10. Denizce

Kişisel Galeri (Boğaç Erkan)

Ynt: Kişisel Galeri (Boğaç Erkan) çok güzel çalışmalar olmuş özelliklede sualtı fotoğrafları bir harika. Sizi izlemeye devam edelim :)

11. Denizce

Demirkazık Tanju Duru'yu Aldı

Ynt: Demirkazık Tanju Duru'yu Aldı Tatil fırsatını değerlendirmek için gidip, dönememek... Çok acı bir kaza. Allah rahmet etsin, sevdiklerine sabır versin.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri