Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kolay gelsin o paslı kısımları iyice temizledikten sonra, fırça ile saf şekilde boyar gibi sürerseniz (pasın kalınlığı önemli gerekirse kuruduktan sonra tekrarlayın) bu kimyasalla, demire dönüştürüp üzerini boyayabilirsiniz yıllardan beri kullanırız ve satarız (perakende satışımız yoktur bilgi...
Android uygulaması ''radyo kulesi'' nde ''ankara çağdaş sanat'' radyosu kanalı var, burada 5-10 şarkıda bir Müşfik Kenter in Orhan veli şiirlerini seslendirdiği şiirlerden bir tanesini verip devam ediyor. Sırf bu yüzden ara sıra bu radyoyu dinliyorum. Yılarca kasetten dinleyerek uyumuştum ...
Bu konuya hüzünlü bir şekilde bakacağım aklıma gelmezdi ,sevdiğimiz, tanıdığımız ,sohbet ettiğimiz güzel insanlar oldu hayatımızda, sevgiyle anıyorum hepsini ...
Bekir bey bu forumda o kadar eskisiniz ki sizin pozisyonunuzda ki birisinden bu cümleleri duyacağım aklıma gelmezdi. Konuyu uzatmak istemiyorum (Hüseyin bey gerekli bütün bilgileri maddeler halinde ilk sayfada verdi), emeğin bu kadar yerin dibine geçirildiği bir dönemde ,birileri emek verip...
Bu anlık alınan bir karar değil, çok uzun bir süreçte alınan bir karar . Defalarca kendi aramızda tartıştık. Üzüldüğüm konu Hüseyin beyin bu duruma gelmemesi için o kadar sabır ve çaba göstermesine rağmen olayın buraya gelmesinde hiç bir sakınca görmeden hareket edilmesi. Forumumuzda zevk için ...
Kent gerçekten güzel korunmuş yapılar eski olsa da dönemini çok güzel yansıtıyor. Bazı kareler de insan azlığından dolayı sanki hayalet şehir gibi hissettim, tabi bir sürü nedeni olabilir bunun. Çok keyif alarak okuyorum .
Emeği geçen herkese teşekkürler, bu soğukta gelip kampını yapan herkesi tebrik ederim ,karavancının kamp yapmasını engelleyecek hiç şeyin olmadığını tekrar tekrar herkese gösterdiniz.