Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendi karavanını yapma macerasına atılmadan önce pek çok kaynaktan bilgi toplamaya çalıştım. Yerli-Yabancı videolar araştırıp inceledim. Karavanını kendi yapanların paylaşımlarını takip ettim. En önemlisi gezenbilir.com'daki deneyimli ve/veya deneyimlemiş karavancıların paylaşımlarını okudum...
Sayın makara60, değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Üslubunuz sanki azarlar gibi olmuş biraz...
Biliyormuş gibi yaptığım konulara gelince:
1) Sigortadaki 15 günlük sürenin 1 Eylül 2019 tarihinden itibaren kaldırılacağı haberini şu kaynaktan okumuştum: İkinci el araba alacaklar dikkat...
Sayın carvegan, selamlar.
Aynı tutkuyu ve kaygıları paylaşan biri olarak edindiğim bilgileri sizinle paylaşmak isterim.
1) Ekpertiz yapmak yeterli gibi görünüyor, ya da güvendiğiniz bir usta...
2) Evet sadece notere gidip satış alıyorsunuz, plaka değişecek ise değişim talebinde buluruyorsunuz...