Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009)
Çok güzel bir etkinlik bence.. Tam aradığım şey aslında :) Fakat ben daha önce hiç dalış yapmadım. Bu konuda kısa bir açıklama yapmışsınız. Acaba biraz daha açabilirmisiniz konuyu, ilk deneyimi olucaklar için nasıl bir plan olucak...
Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (19 - 22 Eylül 2009)
Biraz uzun bir organizasyon olmuş.. Toplamda dört gündül bir gezi.. Daha kısa olsa düşünürdüm ama çok uzun geldi bana.. Genede çok güzel bir etkinlik, şimdiden iyi eğlenceler..
Ynt: Scooter ile Güneydoğu Anadolu Gezisi Duyurusu
Motorumu daha alamadım alınca olabilir ama :) Ehliyetim bir dahaki ay geçicek elime, istediğim motorun 2.elini son anda kaçırdım bugün.. :( Seneye bu tarz etkinlikler yapmak istersen görüşürüz.. Tabi çalışan biri olarak saman kısıtlı olmak...
Ynt: Ayazma - Kazdağı Zirve - Körfez Rotası????
Kabul ediyorum.. O ahhh çekiş benimdi :) Çok güzel ya gerçekten kendim ordaymış gibi yaşayarak baktım fotoğraflara..
Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009)
Gerçekten çok güzel bir etkinlik olmuş. Sizler adına çok mutlu oldum. Yalnız dikkatimi birşey çekiyor ki bu tip organizasyonlar
Ankara'da daha fazla oluyor. Doğduğum büyüdüğüm İstanbul'u bıraktırıcaksınız sonunda bana :)
Ynt: Kaçkar Kuzey Rotası Palovit Vadisi Duyurusu (2 Ağustos 2009)
Sanırım bugün başladınız bir aksilik olmadıysa.. Umarım herşey sorunsuz gider ve çok eğlenirsiniz..
Ynt: Gezenbilir İstanbul Grubu
Ad - Soyad: Yalçın Çiğdem
Doğum Tarihi ve Yeri: 1984 - İstanbul
Memleket: Erzincan
Semt: Bahçelievler
İlgi Alanı: Boks, Kick-boxing, tüplü dalış, serbest dalış, kamp, fotoğraf, trekking, rafting
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu
Merhaba, adım Yalçın.
25 yaşındayım, Öğrenciyim aynı zamanda kurumsal bir şirkette çalışıyorum.
Doğa tutkunu biriyim ve tatil denince aklıma herşey dahil sistemli oteller ve deniz gelmiyor sadece..
Yoruldukça dinlendiğimi düşünen biriyim. Ne yazık...