Arama sonuçlarınız

1. yokluk35

Trek Biiklet Yardım

arkadaşlar bu Trek bisikletin tam modeli nedir yardım ! http://www.directupload.net/file/d/3610/f6eyoh8i_jpg.htm][IMG]

2. yokluk35

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor Tkp deyiz.Çalışmalar çok güzel gidiyor kolaylıklar diliyorum.
  3. yokluk35

Satılık - 1997 Model Defender 110 (Full Donanım - 155.000 Km.)

Ynt: Satılık - 1997 Model Defender 110 (Full Donanım - 155.000 Km.) Harika bir araç ama sadece bakmakla kalıyoruz!...

4. yokluk35

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Ellerinize sağlık Çok güzel fotolar!..
  5. yokluk35

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon Çok güzel bir çalışma yapıyorsunuz! Tebrik ederim. Umarım Türkiye de ustalar bu tip modifiyede profesyonel olurlar. İleride sizin sayenizde Güzel araçlara sahip olucaklar!...

6. yokluk35

Jeep wily Yardımmmm

Ynt: Jeep wily Yardımmmm örnek olarak http://www.araba.com/4304927/Jeep%20Willy bu arac ama aslına bakarsanız. bu tanıdık birinin aracı,aklımızdan gecirdik böle bi arac alıp hobi olarak yapsak diye.böle bi aracı alıp a dan z ye bakıp toparlarsak ne kadar mal olur die.şu anda durum müsait deil...

7. yokluk35

Jeep wily Yardımmmm

Ynt: Jeep wily Yardımmmm Tşk ederim yardımın için!..
  8. yokluk35

Jeep wily Yardımmmm

Ustalardan bilgi almak istiyorum. 1953 model bir jeep wiy var.motoru bitmiş,araç herşeyi normal sadece motor değişicek. motoru bmc motor1.7 1.8 bmc motor nasıl bi motordur.yeni motor atsak ne kadar oluru vardır tat alablirmiyim 2.4 lük motor idare eder mi önerebilicek biri var ise!
  9. yokluk35

Gaziantep Işıklı Baraj Gölü Keşif Gezisi (11 Ocak 2009)

Ynt: Gaziantep Işıklı Baraj Gölü Keşif Gezisi (11 Ocak 2009) Ya göktuğ abi sen ne yaptın ya! senin canavarın da cıkamıyacağı yerler varmış!Nasıl girdin abi o camura bataklıktan beter be! :: )

10. yokluk35

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) :D öyle tabi! abi! Arabamı muayeneye götürcem adam canımdan çok sevdiğim arabaya öyle cizicek,bende o adamı vurmıcam! :D trabzonlu gibi yapardım heralde öle bişi olsa! : D:D

11. yokluk35

Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008) Aramıza gelen tüm abiler hoş geldiniz!!
  12. yokluk35

Dağda "Taş Baba" İmalatı :)

Ynt: Dağda "Taş Baba" İmalatı :) Hımm... Murat abi güzelmiş gerçekten şimdi anladım ne işe yaradığını o taşların. Peki abi patika olmayan yerlerde nasıl yol buluyorsunuz.? Hani ne taş ne 1 ağaç olmıyan yerlerde ne yapıyosunuz? Öyle gözüküyor ki Murat abi sen baya yürüyüşler yapmışsın çok...

13. yokluk35

Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008) Ya abiler videolar çok güzelde!Orada güzelim nissan yatıyodu paslandı be abi o orda biraz koştursaydınız onuda!Cjnin def in suzinin yanında onuda görmek isterdim! : ) yinede ellerinize sağlık.
  14. yokluk35

Eymir'de Karda Küçük Bir Yürüyüş

Ynt: Eymir'de Karda Küçük Bir Yürüyüş Zerrin abla seni yakından görememiştim gördüm!sonunda : D Güzel yürüyüş yapmıisınız.Kış ın tadını çıkarmanın yollarından biri!..
  15. yokluk35

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... seçilme

16. yokluk35

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... iğne
  17. yokluk35

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu 57faruk57 armıza hoş geldin. faruk abi!.. mutlu yıllar!..
  18. yokluk35

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... pantolon

19. yokluk35

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Bu muayene konusunda bi olayı anlatım.Trabzonda muayene olan araçın sahibiyle beraber kontrol eden görevli, aracta çürük kontrolü yapaken tornavidayı adam sert şekilde arabaya sürterek kontrol etmiş.Aracın sahibi çıkarıp silahı görevliyi vurmuş.o günden...
  20. yokluk35

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu barb (barbaros) aramıza hoş geldin!.: )

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri