Arama sonuçlarınız

1. H

3.0 hiluxun yillik vergisi

Ynt: 3.0 hiluxun yillik vergisi kisaca forumdaslar 3.0lt 4x4 toyota hilux arazi tasiti olarak vergilendiriliyor ve yillik vergisi 4000 tl !!!(2666$),yasadigim memlekettte arac vergisi yillik 80$,motorun buyuklugu,aracin 4x4 olmasi filan bunu degistirmiyor,turkiyede hilux alma hayalim suya...

2. H

Ynt: 3.0 hiluxun yillik vergisi kendi sorumun cevabini sonunda buldum Çift Kabin Araçların Vergilendirilmesi... Çift kabin kamyonetleri 3/9/2007 tarihli genelgeyle panelvan sınıfına geçirmişler ve 2004 yılından itibaren eksik ödenen kısmını faiziyle geri istiyolar. Geçmişe dönük...
  3. H

Ynt: 3.0 hiluxun yillik vergisi Bu yillik arac ruhsat vergileri kafama cok takiliyor,hala millet bu soyguna nasil isyan etmiyor hayret ediyorum,ulastirma bakanligi onunde protesto eylemi filan yapmak lazim.

4. H

selamlar,forumda arastirdim ama bulamadim;hilux gibi kamyonetler vergilendirmede hangi sinifa giriyor(4x4 olanlar)kamyonetlerin vergisi 1-3 yas arasi 900tl civari,ayni arac 1. sinifa girerse arazi tasiti vs,vergisi 3lt motoru olanda yillik 4000tl gibi korkunc bir rakama geliyor
  5. H

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba,ben adem,bu siteye yeni uye oldum 4x4 arabam yok ama hayali var ;D,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri