Arama sonuçlarınız

1. U

Acil Suzuki Vitara Almam Lazım :)

Ynt: Acil Suzuki Vitara Almam Lazım :) Kim demiş ortada olmadığımı bakiim:))

2. U

Ynt: Acil Suzuki Vitara Almam Lazım :) Cenk bey'cim çok düşündüm ama kendime şu an "yapılı" bir araç yakıştıramıyorum doğrusu.Benzin alırken meraklı biri bir şey sorsa komedi olur :) Çok tecrübesiz ve bilgisiz olduğum bir konu bu.Bazen boşver oğlum senin neyine diyorum hatta. Yardımın için...
  3. U

Ynt: Acil Suzuki Vitara Almam Lazım :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-tank-gibi-4-ceker-51036255/detay/ Bu araç için yorum alabilir miyim arkadaşlar...

4. U

Ynt: Acil Suzuki Vitara Almam Lazım :)
  5. U

Ynt: Acil Suzuki Vitara Almam Lazım :) Vazgeçtim ama silemedim de. Allahını seven biri silsin:)

6. U

Ynt: Acil Suzuki Vitara Almam Lazım :) Her ikiniz de sağolun arkadaşlar. Öncelikle acele konusunda haklısınız.Asla acele etmiyorum.Yavaş,yavaş algım,bilgim artıyor. Medyumluk konusunda haklısınız ama sizin yaptığınız yorumları ben araçları gördüğüm halde yapamam. Aramaya devam ama mevsimin...

7. U

Ynt: Acil Suzuki Vitara Almam Lazım :) Sevgili @dopamin, Aşağıdaki araçları yakından görebildim. Hazır konuyu buraya getirmişken,fikrini alabilir miyim? Teşekkürler... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-erk-plaza-dan-vitara-2-0-v6-4x4-47936661/detay/#...
  8. U

Ynt: Acil Suzuki Vitara Almam Lazım :) Yorumun süper üstad.Çok teşekkürler.
  9. U

Ynt: Acil Suzuki Vitara Almam Lazım :) Arkadaşlar,şöyle bir düşüncem var. Niyetim paramın alacağı en yüksek model aracı almak. Modifiyesiz de olabilir.5 kapılı olarak düşünüyorum. Model mi modifiye mi dedim kendi kendime,model kararı aldım. Ben hemen dağ bayır yapacak değilim. Hele bir işin...

10. U

Ynt: Acil Suzuki Vitara Almam Lazım :) Tabii ilgilenirim.Zahmetiniziçin de ayrıca teşekkür ederim.

11. U

Ynt: Acil Suzuki Vitara Almam Lazım :) Geç bakalım dalganı:)))
  12. U

Ynt: Acil Suzuki Vitara Almam Lazım :) Yorumlar için çok teşekkürler. Sayın @muratbilici şimdi yazdıklarınızı hatmetmeye başlıyorum:)) Tekrar teşekkür ederim.

13. U

Ynt: Acil Suzuki Vitara Almam Lazım :) Aşağıdaki linkteki araç için yorum yapabilir misiniz.? Tabii ki ben de şüpheyle baktım ama sizin fikirlerinizi de duymak istedim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-suzuki-vitara-grand-vitara-2-0-jlx-al-48302323/detay/
  14. U

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hepiniz harikasınız ve çok iyi niyetlisiniz. Çok teşekkür ederim sizlere. Öneriler üzerine bir de konu açtım. Beklerim efendim;))
  15. U

Arkadaşlar merhaba, Başlıkta "acil" dememin sebebi tanışma mesajıma verdiği cevapta "kendin için bir şey yapmak için geç bile kalmışsın" diye @mertbirincioğlu beyefendidir:) 18-20.000 TL civarında bir paraya kaç model Vitara alabilirim ? Hangi mecralarda bulabilirim? Nelere dikkat edilmesi...

16. U

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sevgili @PatrolCat,@mertbirincioglu,@konderk,@dopamin ve @muratbilici.... Karşılamanızdan,yazdıklarınızdan çok memnun oldum. Bana bu saatte pc açtırdınız yav,acaba cevap yazıldı mı diye merak ettim:) Şimdiiii,öyle kuru,kuru hoşgeldin yok. Vebal aldınız...
  17. U

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar Merhaba, Hayatım boyunca (52 sene) çalıştım.Hep yapacak acil işlerim oldu.Ailem bensiz tatile gider,çünkü benim işim vardır ve meşgulümdür. Çok uzun yıllardan beri otomobil kullanıyorum.Şu anda da iyi diye bilinen bir "marka" otomobil...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri