Arama sonuçlarınız

1. C

Şirin Ziller

Karadenizde yaptığım turun yazısını başka bir platformda yazmıştım 3 yıl önce ayni yaziyi buraya paslıyorum...iyi okumalar... Şirin Ziller Agustos ayinin sonlarinda Japon dostlarimla Karadeniz sahil kıyısı boyunca Hopa'dan Samsun'ayaptiğim bisikletli tur süperdi.Yaklasik 11 yildir süren bu...

2. C

Artvin - Hopa , Edirne - Kapıkule Bisiklet Turumuzun Fotoğrafları

Ynt: Artvin - Hopa , Edirne - Kapıkule Bisiklet Turumuzun Fotoğrafları Özlem iyi dileklerin icin cok tesekur ederim gercekten...Ercan Bey'e de sevgiler saygılar... Caner
  3. C

Ynt: Artvin - Hopa , Edirne - Kapıkule Bisiklet Turumuzun Fotoğrafları Arkadaslar hepinize tesekür ederim.Fotoğrafların hepsine yazi yazmak istiyordum ama onlari da zor yazip gönderdim.Bir buçuk ay önce Efe adinda bir oğlum oldu.O rahat birakmadi beni :) Karadenizi daha önce bende arabayla...

4. C

Selam dostlar tekrar.Doğaadamı rumuzuyla bir türlü giriş yapamadığım platform rumuzumu değiştirerek kendi adımla açtigim bu rumuzla girmeye devam edeceğim...2003 senesinde Japonya'da yaptiğim turdan sonra bu sefer Japon dostlarimla onlarin 1999'da basladiklari Çin-İtalya arasi sürüşlerinin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR