Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Klima sorunu?
Sizin sorununuz umarim yaniliyorumdur fakat klape olarak gozukuyor ya klape motoru bozuk yada klapelerden birisi kirik, kronik bir problem ne yazikki bnmde basima geldi 2-3 gun oluyor halledeli ve ne yazikki masrafli bir is...
Ynt: Grand Cherokee 4.7 ama hangisi ? Yardımınıza ihtiyacım var.
Tesekkur ederim, daha iyileri sizlerin olur insallah.Keyif olarak konfordan yana pek bir beklentim yoktu acikcasi, esas beklentim kuvveti ile sesinin verdigi hazdi ondanda baya baya memnunum :) az daha homurtu olsa fena olmaz...
Oncelikle yardimlariniz icin tesekkur ederim 2002 model 4.7 grsnd cherokee aracimi bugun almis bulunmaktayim. Vites kolunun yaninda ufak bir buton var basinca 0 D seklinde bir yazi beliriyor kadranda , bu nedir ne ise yarar...
Cevabiniz icinnn yine tesekkur ederim, bu bahsettiginiz rakamlar lpgsiz olanlar sanirim ? Eger lpgli ise cok iyi degilse bile prins ile yine makul bi rakam...o sesi kuvveti yeter bana eski vs olmasi cok yakmasi sorun degilll.
Levent bey,
Wj nin temizi nerden bakilsa 32 li rakamlarda en iyi ihtimalle o yuzden butcemi asiyor, tek arac olacak ve daha uygun rakamli olabilecegi icin 5.9 istiyorummm.Sizce bu aracin olmasi gereken fiyat araligi nedir yani...
syn levent bey bahsettiginiz linkleri okudum tesekkurler, yalniz suan fikrimi defistirmis bulunuyorum 98 model 5.9 gc yi almak istiyorum, siz bu araci onerir misiniz ? avantajlari ve dezavantajlari 4,7 ye gore nelerdir? birde...
Ynt: servis diye güvenip araç bıraktık mutlaka okuyun
Oncelikle bununla gecmis olsun, servis diyerek genelleme yapma taraftari degilim.Kimi servisler var hizmetleri mukemmel kimileride bu sekilde, ustaligi felan gectim insanda once Allah korkusu olsun...
Dediginiz gibi offroad gibi bir merakim yok aynen soylediginiz sekilde kullanacagim arabayi lakin neye dikkat etmem lazim neler cok onemli bu araci alirken? Birde dusuk motorlularla high outputlarin arasindaki beygir farki cok...
ya beni inanin yakiti yada vergisi kaskosu vb. korkutmuyor, benim icin motoru vitesi sasisi saglam olsun yeter, sanayide vakit harcamak istemiyorum.Ozellikle v8 istiyorum kuvveti ve sesinden dolayi :) dizel beni hic cekmedi zaten...
öncelikle msjlarınız için teşekkür ederim umarım hayırlısıyla keyifle binebileceğim bir wj satın alabilirim...
Öncelikle selamlar, ben buğrahan aranıza yeni katıldım ve ilk msjımı açtığım konuya yazmak yere bilgimi paylaştığım bir mesaj olarak yazmak isterdim bu yüzden özür dilerim.
Benim sorunum şu 2000-2002 model g.cherokee 4.7 almak istiyorum herşeyiyle yakıt, kasko ve vergi düşünüldü orada bir...