Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bundan esinlendim. Komple kazıtıp çürük vs ne varsa yeniden elden gecti. Hidrolik direksiyon var. Manuel 5 vites. Klima yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sahsen ben bu araca bu parayi vermem ederi maximum 120 eder.
Tamponlar degisecek
Aynalar degisecek
Yakit deposu saga alinacak
Baya isi var yine ama klasik binilecekse bile fiyat yuksek. Benim araca ben 155 yazacagim buna bakarak 200 yazmak lazim galiba
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla...
Motor buyuk ihtimal 115 motordur. Ofroad icin yeterli olmayabilir. Ama sadece görüntü istiyorsaniz, jant snorkel ve tepe deki aksesuar totalde 30-40 harcarsiniz gibi gorunuyor
Modifikasyon derken yeni görünümlüden mi bahsediyorsunuz. Biraz detay verirseniz yardimci olabilirim. İç doseme vs yapilacak mi
Yani 50 bin piyasada arac fazla olmadigi icin normal.
Farlar 3 bin civari
Far cerceve ledli 2-3 bin
On izgara 1,5-2bin
On tampon 3 bin
Aynalar 2,5 -3 bin
Yani sadece 15 bin civari ön görüntü
Arka tampon 3 bin
Stoplar 2 bin
Stepne nikelaji ve kutusu 4 bin takribi
9 civari da arka tutuyor...
Tadilat isi epey zor olur ugrassanizda 5 kapi yapmaniz baya zaman alicak. Kapilari bulacaksiniz tavan vs baya is. Hazir 5 kapili modellerine bakin bence.
İlan 1983 MODEL MERCEDES G 230 TEMİZ BAKIMLIİlan No: 496634577http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-1983-model-mercedes-g-230-temiz-bakimli-496634577/detay