Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bozcaada'ya ilk gidişimdi ve tek kelimeyle bayıldım. Uçsuz bucaksız denizi, bitmeyen esintisi ve pırıl pırıl koylarıyla bir harika... Çok mistik bir Ege adası.. Havasında sakin, huzurlu bir davet var sanki. Önce Çanakkale'ye geçtik sonra Geyikli iskelesinde kahvaltımızı yaptık, Bozcaada'ya...
Uzun zamandır sizlerle, en son tatilimi nasıl geçirdiğimi paylaşmak istiyordum ama bir türlü işlerden fırsat olmamıştı. Bugün iş yoğunluğunun yeterince hafiflemiş olması sebebiyle, sizi bu kasvetli havadan bol güneşli anılara taşımak istedim.
Homini humini yemeyi, gezmeyi çok seven bir aile...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR... OYLAT'A giderken bana çok yardımcı oldunuz, şimdiyse aranızda olmak çok güzel:)))
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
:D ;) :)sELAMLAR Ben de Dilek İstanbuldayım Gezmeyi, doğayı çok seviyorum Murat arkadaşımız vesile oldu sağolsun aranıza katılmama.. şu an bir holdingte mali analist olarak çalışıyorum Burada yazılan her şeyi çok değerli buluyorum Teşekkürler, Sevgiler... :-*