Arama sonuçlarınız

1. Lalins

3. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (12 Eylül 2008)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (12 Eylül 2008) Herkese hayırlı ramazanlar, eğlenceli iftarlar dilerim arkadaşlar.

2. Lalins

Bozcaada'yı Özleyip de İşleri Yüzünden Gidemeyenlere..

Bozcaada'ya ilk gidişimdi ve tek kelimeyle bayıldım. Uçsuz bucaksız denizi, bitmeyen esintisi ve pırıl pırıl koylarıyla bir harika... Çok mistik bir Ege adası.. Havasında sakin, huzurlu bir davet var sanki. Önce Çanakkale'ye geçtik sonra Geyikli iskelesinde kahvaltımızı yaptık, Bozcaada'ya...
  3. Lalins

Saros Körfezi'nin İncisi Güneyli, Gelibolu ve Gökçeada Gezisi - 2007 Anıları

Uzun zamandır sizlerle, en son tatilimi nasıl geçirdiğimi paylaşmak istiyordum ama bir türlü işlerden fırsat olmamıştı. Bugün iş yoğunluğunun yeterince hafiflemiş olması sebebiyle, sizi bu kasvetli havadan bol güneşli anılara taşımak istedim. Homini humini yemeyi, gezmeyi çok seven bir aile...

4. Lalins

Kerpe - Karadeniz (Su Altı Görüntüleri)

Ynt: Kerpe - Karadeniz (Su Altı Görüntüleri) Harika görüntüler, gerçekten emeğinize hayran kaldım, o minik balığa da:))) Sevgiler
  5. Lalins

Dosya Ekleme?

Ynt: Dosya Ekleme? Teşekkürler :)Ama çok zormuş ???

6. Lalins

Dosya Ekleme?

Ynt: Dosya Ekleme? Merhaba fotoğraf nasıl yükleyebilirim mesaja? Teşekkürler

7. Lalins

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR... OYLAT'A giderken bana çok yardımcı oldunuz, şimdiyse aranızda olmak çok güzel:)))
  8. Lalins

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu :D ;) :)sELAMLAR Ben de Dilek İstanbuldayım Gezmeyi, doğayı çok seviyorum Murat arkadaşımız vesile oldu sağolsun aranıza katılmama.. şu an bir holdingte mali analist olarak çalışıyorum Burada yazılan her şeyi çok değerli buluyorum Teşekkürler, Sevgiler... :-*

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,534
Kaydolan Son Üyemiz
1997 ZJ

SON KONULAR

Geri