Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karavanımda su ısıtıcı için uygun bir seçenek araştırıyorum. Belki benim gibi karar aşamasında olanlara faydalı olur ümidiyle araştırmalarım sonucu oluşan fikirlerimi sizlerle de paylaşmak istedim. En ekonomik olandan pahalı olana doğru gidersek benim bulabildiğim çözümler ve olumlu/olumsuz...
Karavan araştırmalarım sırasında ithal karavanlar ile ilgili böyle bir liste hazırlamıştım kendime, belki ithal karavan almak isteyen ama nereden başlayacağını bilmeyenler için faydalı olur. Ya da benimde bilmediğim firmalar varsa eklenebilir. Fiyatları resmi sitelerden aldım. Çünkü...
Kişiliğimin getirdiği bir özellik olarak duyduğum her şeyin gerçek mevzuattaki hükümleri araştırmak bende zamanla bir alışkanlık haline geldi. Aslında bu forumdaki büyüklerimden ve arkadaşlarımdan öğrendiğim ve bu forumda bir yerlerde mutlaka yazan aşağıdaki tüm bilgileri kendimce derleyip...
https://www.emlakpencerem.com/karavan-turizmi-icin-karavan-parklar-geliyor/106289/
- Karavan turizmi dünyada çok yaygın olmasına rağmen ülkemizde hali hazırda istenildiği düzeyde karşılık görmediğini söyleyen MÜSİAD Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi Başkanı Muhammet Ali Özeken...
Selamlar karavancı dostlar.
Uzun süredir çekme karavan bakan bir karavancı adayı kardeşinizim. Yarı otomatik tek kavramalı şanzımana sahip bir aracım var. Aracımın özelliklerini özetleyecek olursam:
Modeli : Citroen C4 Cactüs 1.6 E-HDİ ETG6
Gücü : 92 BG
Torku : 230 NM
Kilosu : 1055...
Herkese merhabalar.
Henüz karavanını alamamış bir karavan meraklısıyım. Karavanlarla ile ilgili araştırmalarım sonucu hafta sonu karavanı dediğimiz karavanlar şirinlikleri ve kullanışlılıkları ile çok ilgimi çekmeye başladı. Yerli olan Pino 280, Sally 3.25 petite s ve benzeri modelleri...