Arama sonuçlarınız

1. 80

replica toyota 80vx 6x139.7 jant takımı

Siz benden daha iyi bilirsiniz bunlara “replica jant” diyorlar. Toyota’nin 80VX’lerin resmini gonderdigim jantlarinin birebir aynisi. Orjinalleri 16x8 iken bunlar 15x8,5’dur. Benim aracımın poyra kilitlerine sığmadığı için maalesef kullanamadım. Aldığım fiyata veriyorum kar etme gibi bir amacım...

2. 80

Toyota’cılara 2. takım 6x139.7 Jant

16 Jant’a geçmek için ihtiyaç fazlasıdır, aldığım fiyata veriyorum kar etme gibi bir amacım yoktur, pazarlıksız 1.000TL’dir. Kırık, tamir yoktur, jantların 2’si kusursuzdur, diğer ikisinin de resimlerinde ufak tefek kusurları açıkça belli olmaktadır. Tarık 532-647 11 19 Jantlar orijinal Toyota...
  3. 80

Navigasyonu olan bir DOUBLE-DIN

Arkadaşlar selam, Toyota Land Cruiser araçların çoğunda gördüğüm üzere, double din deniyor galiba, 7 inch gibi bir ekranı oluyor galiba, bir model önerisi rica edeceğim. Benim için önemli şeyler, USB bağlantısı olması (bunun da arkadan bağlanan ve bir kablo ile aşağıya sarkıp takılabilen...

4. 80

Cam Filmi Konusunda Yardım ?..

Arkadaşlar, aracımda çok ince, şeffaf bir cam filmi var, özellikle arka camları söktürüp temizletmeyi düşünüyorum, bunu yaparken de cam filmini temizletip orj. halemi getirsem yoksa daha koyusunu mu taktırsam bir türlü karar veremedim. Daha doğrusu şimdiye kadar hiç cam filmli araca binmediğim...
  5. 80

Lastik Ebatlarında Yapılan Değişim Sonucu Yapılan km. ?

Bununla ilgili hiçbir yerde bir bilgi görmedim, orj. 16 jant (örn. 285/75R16) olan bir araca 15 jant(örn. 31X10.50R15) takılırsa km. sayacı herhalde aynı km. yi yapmaz... ::) Acaba ikisi arasında ne kadar fark olur veya aynı olması için ne yapmak lazım diye merak ediyorum... ??? Selamlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri